mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلااااااااااااام
    چطوری عزیزم؟؟
    یلدای تو هم مبارک خانوم گل:heart::rose:
    سلاااااام مهربونم

يلداي شما هم مبارك باشه عزيزم:smiliess (8):
    سلام میخک جان. خوبی؟ دوشنبه رفتم از کتابخونه دانشگاهمون، جلد یک کتاب بیوشیمی لنینجر رو گرفتم. چون دو هفته بیشتر نمی تونم نگهش دارم مجبورم تا اون موقع تمومش کنم. تا الان فقط فصل اولش رو خوندم. اما فکر کنم برای شروع بد نباشه. روزهای دیگه باید بیشتر بخونم... پس ازم ناامید نباش!!...:smiliess (3)::thanks::smilies-azardl (113
    آره عزیزم کم پیدا شدم.. چند روزی نتمون قطع بود. وقت هم نمیکردم. تو چیکار میکنی؟
    مرسی عسیسمم. فدات.
    چطوری گلم؟ دلم واست تنگ شد یه عالمه
    دو قدم مانده به یلدا به شبی خاطره انگیز و بلند به سپیدی زمستان و اناری که دلش قصه یکرنگی هاست یلداتون مبارک

آن شب يك دقيقه بيشتر خنديديم
    يك دقيقه بيشتر شادي كرديم
    يك دقيقه بيشتر مهربان بوديم
    يك دقيقه بيشتر.......
    تا صبح دم دختر زمستان بدنيا آمد
    يلدا جان تولدت مبارك
    هزار ساله شدي
    هزاران ساله شوي........

شاديتان دقيقه اي بيشتر
    يلدايتان مبارك
    سلام سر کار خانم.امیدوارم حالتون خوب باشه.مشاور من یکی از رتبه های برتر رشته سم شناسی علوم پزشکی مشهد هستن که با دکتر افشار رئیس انجمن سم شناسی آسیاو اقیانوسیه در مرکز سم شناسی امام رضا در شهر مشهد مشغول ب کار هستن.ایشون وابسته ب آموزشگاه و ارگان خاصی نیستن و از طریق یکی از دوستان با ایشون آشنایی پیدا کردم و دارم از تجارب و راهنماییهاشون بهره می برم.باعث مباهات بندس ک بتونم خدمتی ناچیز واسه سرکار خانم و سایر دوستان انجام بدم.اگر مایلید میتونم آیدی و شمارم را واستون بفرسم که اگر دوستان دیگه ای هم علاقه داشتن شما راه ارتباطی من را در اختیارشون قرار بدین.با تشکر.ایام ب کام
    سلام.سرکار خانم من با راهنماییهای مشاورم دارم درس میخونم هرچند که هزینه بر هستش اما خوشحال میشم منابع و راهکارهای مطالعه و برنامه ریزی خودم را در رشته سم شناسی در اختیار سایرین قرار بدم.اگه کسی تمایل ب این کار داره لطف بفرمایید اطلاع بدین تا شمارم یا آیدیم را واسه ارسال اطلاعات در اختیارشون قرار بدم.امیدوارم با این خدمت هر چند ناچیز به عزیزان پشت کنکوری به نتیجه دلخواهشون در کنکور امسال دست یابند.به امید موفقیت سرکار خانم و سایر دوستان.ایام ب کام
    سلام.میخواستم شب یلدا را خدمت سرکار خانم پیشاپیش تبریک عرض کنم.امیدوارم بهار عمرتون ب درازای شب یلدا باشه.با آرزوی بهترینها برای شما.ایام ب کام
    یادته گفتی
    می خوای بشی سنگ صبورم!!!
    تو شدی "سنگ"
    من هنوزم که هنوزه "صبورم"...
    تومی گفتی زمانی دور یا نزدیک،
    فریب زندگی مرا از تو...
    تو را از من جدا سازد و من باور نمی کردم....
    تو می گفتی زمان
    صد چهره افسرده هم دارد،
    و من باور نمی کردم...
    تومی گفتی و من در گوش تو افسانه می خواندم،
    و افسوس...
    اکنون هر یک جدا از هم،
    رهی در پیش رو داریم..
    و من تنهای تنها،
    بارها از خویش می پرسم....
    چه خواهی کرد؟
    چه خواهی کرد..؟؟
  • در حال بارگیری...