نميدونم هر جور توراحت تري من فعلا آخر هفته ها ميتونم بيام سايت. من نظرم اين بود شماره همو داشته باشيم از طريق اس بهم خبر بديم. حالا هرجور براي تو بهتري ميدوني بهت كمك ميكنه همون كارو ميكنيم
8 خيلي خوبه منم همين موقع بيدار ميشم. اگه ميخواي ميدوني توي پيشرفتت تو درس خوندن كمك ميكنه باهم از خواب بيدار بشيمو بهم خبر بديم بعد شورع كنيم به درس خوندن يا گزارش درسمون به هم بديم ها؟
آره خيلي زياد بود. ايشالله كه پيدا ميكني فعلا كتاباي ديگه رو شروع كن بخون حتي شده روزي دو ساعت ولي بخون تا عادت كني تا وقتي كه كتابايي كه ميخوايي پيدا كني. نميتوني سفارش بدي از تهران برات بيارن؟
سلام عزيزم خوبي؟ زنگ زدم دانشگاه شهريه ثابت سم شناسي بين 3 تا 3.5 ميليون تومن بود. خوابگاه هم نداره. من ثبت نام نكردم. مرسي كه بهم اطلاع دادي.:28::rose:
کلا انتشارات کتابخانه فرهنگ کتابای خیلی خوبی داره. اگه مثل کتاب بیوشیمیش باشه که عالیه.
مریم خالصی توی کتابش سوال تالیفی هم داره بخاطر همین حجمش خیلیه دو جلدیه. الان که تازه میخای شروع کنی همون عبادی بگیری خوبه. موفق باشی
الان دیدم سری صبح82-83 فقط شامل 2 متنه.باشه من هم سری صبح 82-83 رو ترجمه می کنم هم سری عصر82-83 رو ولی زمان تحویلم شاید یه کوچولو عقب بیوفته.اشکال نداره؟1391/10/1 هر 2 رو تحویل میدم