amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• salam...vay jedan???:5:
    zang nazadi beheshoon????shayad ghabool konan
    bishtar havaseto jam kon bache:shocked:
    hala to khoob mikhooni???man k inrooza b jaye in k bishtar bekhoonam kamtar mikhoonam vase azmoone jome..:smiliess (2):
    اولا سلام خوبی منم خوبم ممنون :thumbsupsmileyanim:
    بعدشم همون نوشتن جزوه ها درستتره :25r30wi:
    آخه چرا جو میدی ؟ نه خودت یه ذره فکر کن به من میاد عا... بشم نه من میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :5: والله به تو بیشتر میخوره
    اون لیلی هم که دیوونست حال داره میخواد دکی بشه ولی منم به اون خبره در حد فضاش مشکوکم 2 حالت داره یا مخواد بره خونه بخت که یار بادا مبارک بادا داره یا میخواد به خارنج که خداحافظی داره :smiliess (3):
    سلام آره رسید
    خواهش میکنم
    امیر به دختره گفتم گفت میرم خونه کم و کسیریشو میارم اونوقت خودم چاپ میکنم از دانشگاه واست پست میکنم
    سلاملیکم...:sarma:
    نه داداش من میل نزدم ب شما...نیدونم چی شده!:21:
    به تو هم مگه گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب آدمیه کلی منو قسم و قران داده که به کسی نگو اونوقت خودش ...
    آقا خوش به حالت که میدرسی یه فکری به حال من کن
    البته فکر نکنی الافما کلی کارای مفید دارم انجام میدم که به زودی میگم :5:
    salam..migam in file akso chejoor mishe vase azmoone sana ferestad???man harkar mikonam error mide k:(50): divoonam karde dige:p7977cujr38iyymsu8:
    salam.na vase manam nayoomad..too site sana ham k miram k hanooz hichi nayoomade...:14:
    جون هر کی دوست داری بازم اون چشمای شورتو سمت ما نشونه نرو :smiliess (2): میترسم خوشی مسافرتم بر باد بره
    دلت بسوزه
    نه خیلی ازت خوشم میاد با خودمم ببرمت :riz481:
    از اون دوست من لیلی خبری نداری ؟
    آقا من هنوز استارت نزدم باد خورده به پشتم تنبل شدم سنا هم واسه ازمون اولش نمیرسم این هفته مادر بزرگ و پدربزرگم از مکه اومدن حسابی شلوغیم
    سلام دوست عزیز .

با آرزوی بهترین ها برای شما .
    salam.khoobi?shoma azmoonaye sana sabtenam kardi???toonesti shomare davtalabito bebini?:13:
    امیر خالی کن این صندوقو یه مین بابااااااااااااااااااااااا
    خالی کن این صندوق پیامو ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:j58r36j3gcr4suxymup
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا