ariyana 2012-11-15 دوست داشتن از عشق برتر است، و من هرگز خود را تا سطح بلندترین قله ی عشق های بلند، پایین نخواهم آورد...
دوست داشتن از عشق برتر است، و من هرگز خود را تا سطح بلندترین قله ی عشق های بلند، پایین نخواهم آورد...
ariyana 2012-11-15 مهراوه ی من، من پرشکوه ترین سرودهای عالم را در ستایش تو،ای دختر آفتاب خواهم سرود. من پرشورترین ترانه های عاشق را که برخوردارترین معشوقان جهان از آن نصیبی نبرده اند، برایت خواهم ساخت ای غزل غزل های دل من....!
مهراوه ی من، من پرشکوه ترین سرودهای عالم را در ستایش تو،ای دختر آفتاب خواهم سرود. من پرشورترین ترانه های عاشق را که برخوردارترین معشوقان جهان از آن نصیبی نبرده اند، برایت خواهم ساخت ای غزل غزل های دل من....!
mw.ashel 2012-11-14 همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
ariyana 2012-11-13 می پسندم پاییز را که معافم میکند از پنهان کردن دردی که در صدایم می پیچد، اشکی که در نگاهم میچرخد، و همه گمان میکنند سرماخورده ام....:sad:
می پسندم پاییز را که معافم میکند از پنهان کردن دردی که در صدایم می پیچد، اشکی که در نگاهم میچرخد، و همه گمان میکنند سرماخورده ام....:sad:
mikhak s 2012-11-12 سلام عزيزم قربونت برم تو چطوري؟ ممنون :thumbsupsmileyanim: چكار كنيم ديگه سوتي زياد داديم تو دانشگاه