waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اره توروخدا مهسا..شاید مجبور شدیم بخونیم..
    من یخورده توبرنامه ریختن ضعیفم/ منم والا فقط ایمنی ابوالعباسو رسوندم تافصل 7 بقیه هم هرچی خوندم همش بی مرور موندن بخدا... نمیدونم دیگه چیکار کنم.. خیلی به بد وضی افتادم خدا شاهده:65d6a5d6s:
    مهساجوووونیم خوب نیییسم اصن..
    بدجور خوردم به بی برنامگی..نمیدونم چیکار کنم:65d6a5d6s:
    چیکار کنم بنظرت ؟:smilies-azardl (181
    مرسیییییییی عزیزممممم
    تا حالا کسی واسم عکس نفرستاده بووود
    وافعا دستت درد نکنه خوشگل:heart::smilies-azardl (113
    گاهی سفری کن به حوالی دلت.
    شاید ازجانب ما خاطره ای منتطر لمس نگاهت باشد..
    سلام عزیزم چطوری؟ خوبی؟ هفته قبل اومدم طرفای شما... به یادت بودم:28:
    مشکل منم همون برنامس دیگه:14: میترسم اخرش ضربه بخورم ولی چاره چیه بهرحال باید بریم جلو...
    نمیدونی که مهسا من ارزومه باهم قبول شیم اصن میشه یکی از بهترین اتفاقای زندگیم اگه یه جا قبول شدیم.. ایشالا قبوووول میشیم باهم دوست خیلی نازه من
    اره عزیزم خیلی نازه..
    ایشالا از 15ام زدن برام که شرو میکنم:dadad4: دیگه درسارو فک نکنم خوب برسم ولی چاره چیه گلم باید برم دیگه کار رو
    نه که دانشگا هم ندارم کل وقتم اینور اونور میرف ولی دیگه کار شروع شه مجبورم بشینم بخونم دیگه
    بخخخخخخخخخونی هاااااااگلم..
    ایشالا هممون قبولیم ایشالا
    عزززززززززیزم..مبارک مبارک اواتار جدید مبارک..
    خیلی نازه مهساجونم
    باشه جانم.تو هم مراقب خودت باش مهسا جان.فعلا
    نه نمیذارم سخت بگذره خیلی.آره دلیلش همینه.ولی به هر حال زندگی دیگه باید بگذره که میگذره:thumbsupsmileyanim:
    آره.دوره دیگه.نه با vip میرم ماشیناش خوبه راحته.ولی کلا نمیدونم چرا الان حوصله اصفهان رفتن و ندارم
    سلام.امروز ساعت 6 :dadad4:اصلا حوصله رفتنو ندارم
    من خب شوخی کردم شرور نیستم که بابا.باوشه نیستی:sad:خب کل کله دیگه.من اخلاقم بد نشده:dadad4::sadsmiley::sad:
    خب باشه فک کن هست.ولی نیستما.جبران اینکه منو اونقد اذیت میکردی دیگه.باشه حالا من یه چی گفتم کی خاست بهت گز بده حالا.:65d6a5d6s:آره یکم شبیهشی.اسمش هانیه اس.اینقد دوسش میدارم.:heart:همونطوری که تو از رو عکس میگی چشام شروره منم همونطوری میگم لوس بودی جانم:p7977cujr38iyymsu8:بله بله نبودی.ما هم باورمان شد:65d6a5d6s:
    واقعا چشام شروره؟کجاش آخه؟:33:نه باو.اذیت میکنم ولی دعوا نه.یه خورده باید جبران کنم دیگه.:dadad4:حالا واسه ما تیریپ ور ندار دیگه جانم.باشه گز هم به شما میدیم میل بفرمایید که قهر نفرمایید جانم.خدا رو شکر که فهمیدی من نیتم خیر میباشه و دوس میدارم قبول بشی.ضمنا چقده عکس کوچیکیت شبیه بچه دختر خالمه:heart:از رو عکست میگم که از اون بچه های لوس بودی::dadad4:انصافا راستشو بگو.نبودی؟
    عید شما هم مبارک عزیزم.ببخشید دیر شد.وقت نکردم به سایت سربزنم.همیشه سالم و تندرست و موفق باشی.:ad54ad::riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا