mw.ashel 2012-10-13 زندگی در واقع یک شوخی است،نه یک امر جدی،اگر آن را جدی بگیرید،آنوقت رنج میبرید،از افکارت رنج خواهی برد،زندگی مانند یک وزنه سنگین می شود و تو زیر بار آن خرد می شوی،آنگاه زندگی تمام نشاط خودش را از دست می دهد،تمام خنده هایش را. اوشو
زندگی در واقع یک شوخی است،نه یک امر جدی،اگر آن را جدی بگیرید،آنوقت رنج میبرید،از افکارت رنج خواهی برد،زندگی مانند یک وزنه سنگین می شود و تو زیر بار آن خرد می شوی،آنگاه زندگی تمام نشاط خودش را از دست می دهد،تمام خنده هایش را. اوشو
نگاه 2012-10-13 شبانه عشق خاطره یی ست به انتظار حدوث و تجدد نشسته چرا که آنان اکنون هردو خفته اند در این سوی بستر مردی وزنی در آنسوی تند بادی بر درگاه و تند باری بر بام مردی و زنی خفته ودر انتظار تکرار و حدوث عشقی خسته
شبانه عشق خاطره یی ست به انتظار حدوث و تجدد نشسته چرا که آنان اکنون هردو خفته اند در این سوی بستر مردی وزنی در آنسوی تند بادی بر درگاه و تند باری بر بام مردی و زنی خفته ودر انتظار تکرار و حدوث عشقی خسته
نگاه 2012-10-13 حرفهای ما هنوز ناتمام... تا نگاه می کنی: وقت رفتن است بازهم همان حکایت همیشگی ! همیشه پیش از آنکه با خبر شوی لحظه ی عزیمت تو ناگزیر می شود آه.. ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر می شود! قیصر امین پور
حرفهای ما هنوز ناتمام... تا نگاه می کنی: وقت رفتن است بازهم همان حکایت همیشگی ! همیشه پیش از آنکه با خبر شوی لحظه ی عزیمت تو ناگزیر می شود آه.. ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر می شود! قیصر امین پور
aohm 2012-10-12 اگه بين ما فاصله يك نفسه...نفس منو بگير براي يكي شدن...اگه مرگ من بسه...نفس منو بگير اي تو هم سقف عزيز اي تو هم گريه من گريه هم فاصله بود... گريه آخر من،آخر بازي عشق... ختم اين قائله بود اگه بين ما فاصله يك نفسه.... نفس منو بگير...
اگه بين ما فاصله يك نفسه...نفس منو بگير براي يكي شدن...اگه مرگ من بسه...نفس منو بگير اي تو هم سقف عزيز اي تو هم گريه من گريه هم فاصله بود... گريه آخر من،آخر بازي عشق... ختم اين قائله بود اگه بين ما فاصله يك نفسه.... نفس منو بگير...