marava
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام marava خوبی؟چه خبر؟رشته ی باکتری شناسی شیرینه یا سخته؟
    salam maravaye aziz.man khobam shoma chetorin? darso daneshgah kheyli khoban.khodaro shokr natijehye zahamatamo gereftam vali man adat daram hamash khodamo be zahmat bendazam ta gereftare karo darso proposalo va... basham rastesh kheyli sare khodamo shologh kardam.ostada ham khoban be khosos emkanate pastor ke kheyli mojahhaz be tajhizate tahghighatiye.oromiyr che khabar?khobe?age kare tahghighati dashti va khasti pastor anjamesh bedi dar khedmatam
    د
    سلام دوست عزیز متاسفانه mojtabak62بسته شده است . لطفا از این وبلاگ دیدن کنید bacteria1391.blogfa.com
    :thumbsupsmileyanim:

همچنین برای تو دوسته خوبمممممم. خوشحالم می خندی
    لبخنــــــــــد، راه کـــــــــم خــرجـــــــي براي تغيــــــــر چهـــــــــــره است.

مثل آواتوره من لبخند بزن دوسته من.
    حتما!!! ان شالله خدا توفیق بده منم دوست دارم!
    ان شالله که از تجربیات خوب شما تو دانشگاهتون به منم کمک کنید و من هم همچنین!
    سلام مراوا جان
    ممنونم عزیزم منم بهت تبریک می گم! ببخشید الان داشتم پروفایلمو چک می کردم نمیدونم چرا جواب ندادن!!! لابد ندیدم! ببخشید!
    از صمیم قلب بهت تبریک می گم! ان شالله دکترا خبر خوشتو بازم بذاری تو سایت:riz304:
    ممنونم ازت
    خیلی عالیه 5 6 ماه و این نتیجه
    بازم ممنونم
    موفق باشی
    marava جان میشه لطف کنی و منابعی که خوندی یا احیانا اگر کلاس رفتی تو این تاپیک بگی؟

http://olumpezeshki.ir/forum/thread555-4.html
    اینکه چند ماه خوندی؟روزی چند ساعت؟و نحوه مرورت
    ممنونم ازت
    به امید موفقیت های روز افزون برای شما
    خییییییییییییییییییییییییییییییلی تبریک میگم ،:thumbsupsmileyanim:
    سلام عزیزم.
    موفقیت شما را تبریک میگم.انشاالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.:applause:
    قربونت عزیز
    لابد خدا نخواسته یا کم کاری از خودم بوده
    بهرحال یا قبول میشدیم یا نمیشدیم
    شکر خدا که شما قبول شدید و بازم شکر که من نشدم
    سلام ماراوا جان از ته دل بهت تبریک میگم
    جای ما هم از اینکه نتیجه ی زحماتتو دیدی لذت ببر
    قسمت ما نشد
    ولی واقعا واسه شما خوشحالم
    :riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...