saharandishe
پسندها
97

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام. خوبین شما؟ کتاب ویراست جدید لزگی رو کجا دیدین؟ ترجمش چطوریه؟ همراه خود کتابه یا جداگونه هست؟
    حالا با این کتابی که خریدیم چیکار کنیم؟:sadsmiley:
    سلام سحر جان خوبي؟
    تو تاپيك ديدم گفتي كه تصميمتو گرفتي،تبريك ميگم عزيزم.ايشالا هر جا هستي موفق باشي:28:
    راستي چندروز پيش جواب ايميلتم دادم...شرمنده ببخشيد اينقد ديررر..
    د
    سلا م دوست عزیز
    ببخشيد سحرجان،ميخاستم خيلي زودتر از اينا جواب بدم اما نشد
    اول كه يه اي ول داري كه داري خوب تحقيق ميكني..هرچقدر بنظرت لازمه وقت بذار تا بهترين انتخاب رو با قاطعيت داشته باشي
    اما در مورد رشته خودمون...يه توصيه اكيد بهت دارم عزيزم و اون اينه كه اصلا بر اساس ديده ها و شنيده ها و حتي آموخته هاي تو محيط دانشگاه تصميم نگير..تفاوت محيط كار خارج از دانشگاه با درون دانشگاه مثل تفاوت كره زمينه با مريخ!! كلا دو تا دنياي جدا از همند!
    براي اينكه به ديد درستي برسي برو سراغ كسايي كه دارن كار ميكنن؛حتي اگه حداقل يكسال هم سابقه داشته باشن خيلي چيزا دستشون اومده و ميتونن ديد واقع بينانه اي از آينده بهت بدن.تو هر زمينه اي كه وارد كار شدن.
    اگه دوست داشتي درموردش بيشتر بحث ميكنيم
    موفق باشي دوستم
    سلام عزيزم
    ببخشيد سوال ميكنم،نظرت در مورد رشته ارشد عوض شده آيا؟ ميخاي ارشد حرفه اي شركت كني؟
    سلام سحر جان.فک کنم هر دومون هم دردیم.چون کلا رشته های بهداشت زیاد مرتبط با بیوتک نیس.ولی ما تمام تلاشمونو میکنیم.مطمئنمم موفق میشیم.:smilies-azardl (113
    راستی این voiceای که بحثش پایین بود چیه؟
    سلام سحر جان.فک کنم هر دومون هم دردیم.چون کلا رشته های بهداشت زیاد مرتبط با بیوتک نیس.ولی ما تمام تلاشمونو میکنیم.مطمئنمم موفق میشیم.:smilies-azardl (113
    تو الان يه موقعيت عالي داري و اون اينه كه تو دانشگاهي.فكر كنم اگه بتوني سر كلاساي ميكروب و سلولي رشته هاي ديگه بري بيشتر به هدفت برسي
    موفق باشي گلم
    تو الان يه موقعيت عالي داري و اون اينه كه تو دانشگاهي.فكر كنم اگه بتوني سر كلاساي ميكروب و سلولي رشته هاي ديگه بري بيشتر به هدفت برسي
    موفق باشي گلم
    سلام عزیزم شماخوبی؟میخوام پیش زمینه ای برام باشه،چون رشتمون خیلی غیرمرتبطه،یه خورده توفضای درسی این مباحث قرارگرفتن وازنزدیک شنیدن به دیدبهتروانتخاب آگاهانه ترم کمک میکنه البته اگه گیرم بیادوبچه هالطف کنن.
    سلام سحرجان.خوبي؟
    ميشه بپرسم از اينvoice هاي ميكروب و سلولي دقيقا ميخاي چه استفاده اي بكني؟
    سلام دوست عزیز
    من به تاپیکتون سرمیزنم...وقتی میبینم سوالی نیست بی جواب خارج میشم
    واسه چگونگی مطالعه ی میکروب وشیمی وزبان هم تا چند هفته ی دیگه میام ونکات مفصلی رو واستون می نویسم!!!
    اگه سوالی داشتین بهم ایمیل بزنید
    پایدار باشید
    سلام ساراجان،علت انتخاب من دردرجه اول علاقه هستش وبعدبازارکارچون رشته فعلیم بازارکارمناسبتروجاافتاده تری داره،ولی من خودم هم هنوزدرحال تحقیق هستم وسال93 کنکوردارم،شماهم ازالان به فکرش باش تامناسبترین گرایش روباتوجه به علاقتون ومساءلی که مدنظرتون هست مثل درآمدو...روانتخاب کنیدوبعدباتلاش وپشتکاربرای رسیدن به هدفتون اقدام کنید،ولی فراموش نکنیدبرای موفق شدن واحساس رضایت درزندگی دروهله اول حتماشرط علاقه قلبی رومدنظرداشته باشیدتادرآمد،چون چنانچه شمابه کاری که انجام میدیدعلاقه داشته باشیدبه مراتب درآمدبیشتری کسب خواهیدکردچون عنصرعلاقه موجب میشه شمادرکارتون حرف اول روبزنیدودیگران ازخدمات شمابیشتراستفاده می کنند.موفق باشید.
    salam khastam bedonam man terme 2 zist omomi hastam va sale 93 tamum mikonam nemidonam chi vase arshad khube ke bazar karesh khub bashe akhe biyotekno bazar kar nadare
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا