پرستار مهربون 2012-10-08 من انار را میکنم دانه ...به دل میگویم: خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود....."سهراب"
gandom67 2012-10-08 سلام عزیزم الان سر کلاسم یواشکی اومدم نت،خوبم گلم خودت خوبی کم کم دارم کنار میام با این قضیه:smilies-azardl (113
سلام عزیزم الان سر کلاسم یواشکی اومدم نت،خوبم گلم خودت خوبی کم کم دارم کنار میام با این قضیه:smilies-azardl (113
reza.n 2012-10-08 خواهش میشه.من کلا کارم انرژی دادنه.ایشالا بهترین واست رقم بخوره.خوشحالم که اومدم و میبینم نیستی.درستو با قدرت و برنامه ریزی بخون.حتما با برنامه بخون
خواهش میشه.من کلا کارم انرژی دادنه.ایشالا بهترین واست رقم بخوره.خوشحالم که اومدم و میبینم نیستی.درستو با قدرت و برنامه ریزی بخون.حتما با برنامه بخون
نگاه 2012-10-07 ممنون عسیسم. سعی میکنم وقت که دارم بخونم.. الانها زیاد نمیتونم بخونم امیدوارم شرایط بهتر بشه..
دریا... 2012-10-07 ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند و چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیاد یافتند! تلاطمهای زندگی حکمتی از خداست... ازخدامیخواهم دلت آرام باشد نه اطرافت...
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند و چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیاد یافتند! تلاطمهای زندگی حکمتی از خداست... ازخدامیخواهم دلت آرام باشد نه اطرافت...