diseases
پسندها
347

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شما ینی بزرگ شده یزدید؟؟؟
    من خیلی با یزدیا آشنایی نداشتم ولی زن داداشم کارشناسی شو یزد خونده بود خیلی تعریفشونو میکرد . من شنیدم مردم یزد و کرمان خیلی به هم شبیهن ..... دیگه نمیدونم دقیق.
    اره استاد ماشالا دنیا دیده اید ها
    من تا حالا اصفهان نیومدم. خیلی دوس دارم یبار بیام ببینم. ایشالا مراحمتون میشیم استاد عزیز:)
    استاد اینطور که معلومه فقط مادرمو راه میدید دیگه. نه؟ پ من چی :smiliess (7):
    ما میایم شما رو ببینیم ، شما خونه رو تنها میذارید میرید عایا؟؟ چطو مهمون نوازی شدید وای :black_eyed:
    خخخخ استاد مامانم نمونه ی کرمانی اصیلههههه. شما که انقد کرمانی ها رو دوس دارید از هم صحبتی باهاش سیر نخواهید شد. البت در حضورمن خخخ:4d564ad6:
    عالییییییییی بودن استاد. اون گل لاله های واژگون خیلی قشنگ بودن آخییییییی چه گلای متین و سربه زیری :))
    میگم من یادم نیست دقیق ، شما محل کارتون کدوم شهر بود؟؟
    خخخخ استاد پس همه مون رد میشیم. چون هیشکدوم لهجه نداریم. البت گاهی اوقات واسه خنده ی تیکه هایی به کار میبریم ولی حرف زدن عادی مون بی لهجه است. فقط مامانم یکم لهجه داره اونو با تخفیف می پذیرید عایا؟ :sarma::black_eyed:
    :: برگرد هنوز بی قرارت هستند ::
    :: یک عده عجب در انتظارت هستند ::
    :: آن مرد که بوی سبز باران می داد ::
    :: آن پیر که روح بر جماران می داد ::
    :: می گفت که عاقبت کسی می آید ::
    :: از نسل علی دادرسی می آید ::
    :: اما تو نیامدی بهارانم رفت ::
    :: افسوس دگر پیر جمارانم رفت ::
    :: طفلان نجیب بیشه ها شیر شدند ::
    :: مردان غریب جبهه ها پیر شدند ::
    :: یک عده به ذکر توبه تطهیر شدند ::
    :: یک عده ز دوریت زمین گیر شدند ::
    :: برگرد که بر بهارمان می خندند ::
    :: یک عده به انتظارمان می خندند ::

اللهم عجل لولیک الفرج
    مستر قميشي اگه از دستم ناراحت شديدن من از پشت همين تريبون ميگم مهذرت:ad54ad:
    السلام و عليك يا اخي
    چرا چراغ خاموش ؟؟:) خو چراغ بايد همميشه روشن باشه آْقو
    هر سوال بپرسید من جواب میدم حتی خیلی سخت(((:):bunnyearsmiley:
    ای پدربزرگ همی بسی دیر گفتندی ساختم ز فیس اکانتی همی با تنهای دوم ):
    با عرض سلام و احترا خدمت ریاست محترم درمانگاه بوق واقع در شهرستان بوق.
    اینجاب متقاضی ایجاد یک عدد حساب فیس بوک می باشم.لذا خواهشمند است راهنمایی بفرمایید؟
    ببینم اصن الان کسی فیس میره یانه من فقط میخام دوستامو پیدا کنم مث همکلاسیام و استادام.
    دیزی همی توانستندی و الان یکی رو اضافه کردم حالا شمام میلتو بده بزنم داشم.
    :65d6a5d6s::riz303:

هوم خب من با پی سی نصب کردم.
    گزینه ریسنت فقط مارک آل رو میاره هیچی دیگه باز نمی کنه ولی یه سرچ بالاترش هست که می نویسه یا فون نامبر یا اسکایپ دیروکتری...........ولی من میلو میخام.
    باچع 11تا.
    بله باغ شازده س. اوهوم منم خیلی دوسش دارم خیلی آرامش داره....
    زنده باشی استاد خوبی همش از خودتونه :rose:
    سلام و سپاس

یه مدت دغدغه درس و کنکور بود ، به مرور پست میزارم دوباره

بله انشالله اگه خــدا بخواد امسال قبولم :)
    ووییییی مرسی استاد :rose:
    من دلم واسه اینجا تنگ شده :dadad4:

این اطرافشه..اره...همین شکلیه...کلا خیلی سرسبزه خصوصا اطرافش:rolleyessmileyanim: البته همه جای شمال همینطوریه:)
    تشریف بیارید در خدمت هستیم..کلبه جنگلی نداریم دیگه..باشه حالا بریم یه فکری بکنیم:bunnyearsmiley: شاید یکی درست کردیم:black_eyed:
    :25r30wi: :4d564ad6:
    استاد با اذر و بهمن کاری نداشته باشین اونا دوستای منن :) بقیه اگه اذیتم کردن بهتون میگم اونا رو ادب کنید :smilies-azardl (113
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا