درود
مرسی نظر لطفتونه :4d564ad6:
این دستور و دیروز واسه یکی از بچه ها نوشتم .... واسه همین افعالش غیر رسمیه ....
آرد نخودچی - پودر قند - هل کوبیده - روغن جامد ( واسه من لادن زعفرانی بود )
روغن و پودر قند اندازه هم باید باشه ... آرد 2 برابر ...ینی نسبت 1 - 1 - 2 ( مال من روغنش یه کوچولو از پودر قند کمتر بود )
قبل از هر کاری آرد و تفت بده تا عطرش در بیاد ...( رازش اینه)
روغن و اول با همزن میزنی ...تقریبا یه ربع ساعت ... بعد پودر قند و میریزی توش دوباره هم میزنی ...10 دقیقه
حالا آرد + هل کوبیده ...رو کم کم میریزی توش با دست ورز میدی .... خمیرت آمادست ( بعضیا توش تخم مرغ میریزن ...اگه بخای بریزی حتما باید زرده باشه ...سفیده داشته باشه خراب میشه )...خمیرو 2 بار چرخ کردم با چرخ گوشت ... یادت نره آرد و پودر قند و چند بار الک کن...
همین دیگه چند ساعت استراحت میدی ... بعد قالب میزنی یا مث من گولّه میکنی تو سینی فر خیلی مواظب باش زود میسوزه...از کنارش تکون نخور...10 دقیقه ای آمادست