ش
پسندها
16

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام شهاب خان...خوبی؟؟؟؟ممنونم به خاطر عکسهای نازت....ن نمیدونم چرا وقتی به سایت مراجعه میکنم تو یه دوره ای میتونم عکس وبذارم ولی بعد چند روز دیگه نمیشه؟؟؟؟
    هدف اصلی بشر ، احساس و تجربه لذت است. هدف آن است که در زندگی، احساس عشق و آرامش و لذت کنی. پس هرآنچه را که به تواحساس عشق و لذت می بخشد دنبال کن.رسالت واقعی تو همان کار خواهد بود. کاری در جهان وجود ندارد که تو نتوانی انجام دهی ، این خواسته خداوند است. جك كانفيلد
    خدا رحمتش کنه؟!
    بله تو حیاط خونه مون..تا زمانی که پیش خودم و تو خونه مون بود زنده بود اما وقتی دادمش به یکی دیگه بعد یه هفته مرد!
    دوتا بودن...طفلی اون یکی الان تنهاس
    اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بكوش؛ زیرا آن شادی كه ما به دیگران می دهیم به خود ما بر می گردد. بتهوون
    موسیقی مانند كشوری است كه روح من در آن حركت می كند. در آنجا هر چیز، گلهای زیبا می دهد و هیچ علف هرزه ای در آن نمی روید. اما تعداد كمی از افراد می فهمند كه در هر قطعه از موسیقی چه شوری نهفته است. بتهوون
    سلام woowww.ممنونم چه عکسای قشنگی ......خیلی ذوق کردم و خوشحال شدم که اینا رو دیدم .خدا دلتو شاد کنه
    ممنون
    نه!سه روز پیش به دلیل نامعلومی مرد!
    برازنده دوست های خوش ذوق... منم همین حس رو دارم..
    عکس گوزن که فرستادین هم خیلی دوست دارم .. حیوونا دوست داشتنی اند..
    سلام حالتون خوبه؟؟؟
    الان داشتم برا mw.ashel پیغام میذاشتم عکس خرگوشایی ک گذاشتین و دیدم
    اون دومیه سفیده شبیه خرگوش خودمه!
    وااااای خیییلیییی خشکله..
    خواهش میکنم. به روی چشممم.. ایشالله به هر چیز خوبی که میخواین برسین، اونم الان نه قبل از مرگتون! (دور از جون!)
    سلام ...ممنونمممممممممممممم برای عکس های خشکلی که میفرستین....من عاشق سنحاب و خرگوشم....دمت گرم آقا با این اخلاق ورزشکاریت
    سلام. در برابر عکس های خشکلی که میفرستین نمیدونم چطور تشکر کنم!
    من ازاین دست عکس ها خیلی خوشم میاد احساس تازگی میکنم..
    فقط میتونم بگم ممنووووون آقا شهاب
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا