Hamidvet
پسندها
168

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :ad54ad: باز شد دکتر....مرسی

عجب قفل و زنجیری داشت اینجا ...
    سوء تفاهم نشه که چرا گفتم برو اول بازاریابی کن ... مشخصا هیچ کس دوس نداره با یه مدرک بالا بره بازاریابی اما
    می دونی چرا میگم قبل از تولید وارد بازار شو ؟؟؟
    .
    چون وقتی یه سرمایه بزرگ رو میذاری و شرو به تولید می کنی ... ممکنه ضربه بخوری و همه سرمایت از بین بره ...
    .
    اما وقتی شما یه مقدار کوچیک جنس بخری و وارد بازار بشی اگر شکست هم به اندازه سرمایه کوچک ضربه می خوری ...
    .
    در مورد ترجمه هم باید بگم بعضی از فصل هاش آماده هست ....
    .
    ولی بعضی از ترجمه ها باید از اول انجام بشه ... خیلی بد هست انگار ترنسلیت ترجمشون کرده ...
    .
    یه قسمت هاییش هم باید حذف بشه چون از سال 98 که کتاب تجدید چاپ شده بعضی مطالب کاملا عوض شده ...
    .
    من تمام ترجمه ها و پسورد ایمیل رو دادم به مدیر ارشد تالار دادم تا خدای نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد ... خودمم دنبال کارا هستم ... ببینیم چی میشه ... کار گروهی توی فضای مجازی زیاد جواب نمیده :thumbsdownsmileyani... یه عده مثل شما خوب و عالی عمل می کنن یه عده دیگه هم سرسری کار رو دنبال می کنن:sad: .... بعضی از ترجمه ها هم 3 دس گشته ولی هنوز انجام نشده ...

اما ممنون که پیگیر هستید ...
    ===...===
    راستی شما گرایشت انگلشناسی دام پزشکی هست یا پزشکی ؟؟؟
    .
    هدفت برای آینده چیه ؟ آزمایشگاهی چیزی میزنی ؟؟ یا مهاجرت ؟؟ یا تولید ی ؟؟
    .
    اگه مهاجرت رو در نظر داری من شنیدم استرالیا و کانادا بهشت دامپزشکا ، مهندسین برق و پرستاران ایرانی هست ...
    .
    حمید برنامه ریزی بلند مدت کن ... اگه قراره کار تولیدی انجام بدی از همین الان وارد بازار شو ... حتی بازاریابی کن هیچ چیز خود به خود به وجود نمی یاد ... شما الان دانشجو هستی یه تایم هایی بی کاری برو بازار رو ببین ، حتی به شکل پاره وقت بازاریابی کن ... دوران طلایی پیش از سربازیت رو واقعا استفاده کن ... چون بعد سربازی اینقد آدم سردرگم میشه که نمی دونه چیکار کنه ... اما اگر از قبل با بازار آشنا بشی خیلی موفق تر خواهی بود ...
    ===
    من بر اساس تجربیات یه پیشنهاد خوب دارم ... اگه مایل هستی خصوصی برات میفرستم ( نمیشه علنی گفت ... دست زیاد میشه ... می دونی که چی میگم :smiliess (3): )...
    یه نوع عنکبوت هست که فقط بومی هند هست( نه ایران ) ... بومی ها بهش میگن شیطان و جنگل رو سم پاشی کردن چون نیشش پادتنی نداره ...

.... آره حقوق حدود هفت هزار و پانصد دلار ماهانه + تمام هزینه زندگی ( البته فعلا چون هم گروهیم 15 هزار دلار میگیره و احتمال ارتقاع حقوق بعد از 3 ماه هست ... )

10 روز کار ( کار بیشتر در ارتفاع بالای 3 متر هست ... ) 3 روز هم استراحت ...

مراحل کار شامل : جمع آوری نمونه زنده ، تحقیق درباره شرایط زندگی و محل سکونت و...

احتیاجی به مدرک زبان نیست ... اما باید بتونم 100 درصد انگلیش به صحبتم ... و تمام اصطلاحات رو بلد باشم ... چون اجازه حمل موبایل و سایر وسایل عکاسی و... رو نداریم ....

ببین حمیدجان این جور شرکتا توی درج اطلاعاتشون خیلی حساس هستن و گرنه کاملا توضیح می دادم ... ( همین هم زیادی گفتم )

موفق باشی ... به امید روزی که خودمون چنین مطالعاتی رو انجام بدیم ... منم می خوام این روش کار رو یاد بگیرم و وارد مملکت خودمون کنم... ( البته اگه کسی قدر بدونه )
    بله حق با شماست منم موافقم..
    بازم براتون از خدای بزرگ بهترین هارو میخوام موفق و مو:rose:ید باشید
    ببخشید بله من قدردان اون عکسا و مطالب مفید هم هستم..
    اگه نکات رو ادامه بدید خیلی خوب میشه..
    مثلا 1 موضوع یا سوال مطرح کنید چندروز ب چالش بکشید ج ها رو بعدا ب ج برسیم...ی هر طور ک خودتون صلاح میدونید...بهرحال شما دانشجوی دکترا هستین و چندین قدم از ما جلوتر...ایشالا ک خدای بزرگ ج نشر علمتون رو بدهد
    سربازی که پارسال اوکی شد ...

از طریق یکی از اساتید ...

چن تا دوره خارج از ایران گذروندم ...

همکاری من با این شرکت بر میگرده به زمانی که براشون یک نمونه کرم از تالار پریشان گرفته و فرستادم ...

همکاری در مورد گرفتن یک نمونه عنکبوت و بومی سازیش در یک گل خانه بزرگ در یکی از کشورهای اروپایی هست ...

نسل عنکبوت در انقراض و سم آن مفید برای درمان چندین نوع بیماری هست ... ( اسم عنکبوت و کاربردش محرمانه هست :14: )
    یکی از دلایل ارشد قبول نشدنم همین هست ....
    .
    الان هم کار قبلیم رو ول کردم دارم روی یک پروژه توی هند که با همکاری یک شرکت چند ملتی هست فک می کنم ...
    .
    کلا از یه نواخت زندگی کردن متنفرم ... آدم باید همشه در حرکت باشه ...
    .

هند ، ویتنام ، برزیل ، انگلیس ، استرالیا ، آلمان
    الان دقیق مطمئن شدم از استاد راهنمام پرسیدم گفت میشه :auizz3ffy9vla57584x
    خواهش میکنم ، نه والا فکر نکنم حالا دقیقم مطئن نیستم با این حرفی که شما زدین ، چون دوستای خودم این کارو کردن خودش یه عالم کاره :smiliess (2): ولی یچیزی هست خیلی به سختی مقاله ای تو فرمت systematic review یا متاانالیز چاپ میشه چون دیگه خیلی باید کارت عالی باشه اکثرا تو قالب review معمولی چاپ میشن
    سلام بله چرا نتونه :) اتفاقا دقیقا کار دانشجوئه...عه وا بله البته جسارت نکنم شما بهتر میدونید :) تازه دیدم دکتر هستین تبریکم میگم:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا