IL-2 2015-02-11 خوبم ممنووون ... منم مشغول درس و انجمن وکارآموزیم... ولی زندگی هنوز به سراغم نیومده!:black_eyed: خوش میگذره دو نفره ؟؟
خوبم ممنووون ... منم مشغول درس و انجمن وکارآموزیم... ولی زندگی هنوز به سراغم نیومده!:black_eyed: خوش میگذره دو نفره ؟؟
hebe.nurse 2015-02-08 هولا هولاااااا جونمی جون :4d564ad6: عه واقعا؟؟ ینی بابات تو مراسمت نبود؟؟ مرسی عروس خانوم نازم :heart::28:
هولا هولاااااا جونمی جون :4d564ad6: عه واقعا؟؟ ینی بابات تو مراسمت نبود؟؟ مرسی عروس خانوم نازم :heart::28:
هانیه 2015-02-08 مبارک باجی مراسم جشن ات ...خخخخ....من حالا واسه حنا بندون وعروسی چی بپوشم؟خخخخ.. انشالله بابا هم هر چه زودتر سلامتیشون رو بدست میارن ....
مبارک باجی مراسم جشن ات ...خخخخ....من حالا واسه حنا بندون وعروسی چی بپوشم؟خخخخ.. انشالله بابا هم هر چه زودتر سلامتیشون رو بدست میارن ....
hebe.nurse 2015-02-07 شفق جونم مبارکت باشه. ایشالا به پای هم پیر شید و در سایه هم خوشبخت شیرینیه منو بده بیاد اول :tonguesmiley: بعدشم چلا خبرم ندادی :( من کلی حاجت جم کرده بودم بهت بگم اون لحظه قشنگ که فرشته ها کنارتن یکی یکی ازشون بخوای . حالا همش پرید :dadad4:
شفق جونم مبارکت باشه. ایشالا به پای هم پیر شید و در سایه هم خوشبخت شیرینیه منو بده بیاد اول :tonguesmiley: بعدشم چلا خبرم ندادی :( من کلی حاجت جم کرده بودم بهت بگم اون لحظه قشنگ که فرشته ها کنارتن یکی یکی ازشون بخوای . حالا همش پرید :dadad4:
Y Y yara 2015-02-07 فدات شفق جان....نه نه عاقا اجازه از ادمین میگیرم والا.....نگران نباش:28: خانوم گل
diseases 2015-02-06 سلام و ادب کسالت ابوی محترم رفع شد ؟ انشالله بهتر باشن ... سلام برسونین خدمتشون ...