م م مجید دیجی 2015-02-06 تبریکات ویژه عرض می کنم ... ان شاء الله که خوشبخت بشید ... . . . . ببخشید که زودتر تبریک نگفتم الان متوجه شدم
تبریکات ویژه عرض می کنم ... ان شاء الله که خوشبخت بشید ... . . . . ببخشید که زودتر تبریک نگفتم الان متوجه شدم
حسان 2015-02-02 جمعیت خوب بود حدود 20 نفر میشدند اما اونا که حضور فعال داشتند 6 تا 7 نفر بودند... قسمت کلاسهای آنلاین فردا برای زبان ایشالا بشه بیام ..شما هم بیاااااااااااااااااااااااااا ننه
جمعیت خوب بود حدود 20 نفر میشدند اما اونا که حضور فعال داشتند 6 تا 7 نفر بودند... قسمت کلاسهای آنلاین فردا برای زبان ایشالا بشه بیام ..شما هم بیاااااااااااااااااااااااااا ننه
حسان 2015-02-02 سلام بر عروس خانم گل گلاب بله منم حضور پیدا کردم ببینم چه مباحثی با چه عمقی بیان میشه... و این که درس یاد بگیرم دوستان سوال کردن بتونم پاسخگو باشم... شما اومدی؟
سلام بر عروس خانم گل گلاب بله منم حضور پیدا کردم ببینم چه مباحثی با چه عمقی بیان میشه... و این که درس یاد بگیرم دوستان سوال کردن بتونم پاسخگو باشم... شما اومدی؟
farzad.lab 2015-01-30 :smiliess (8)::sarma::65d6a5d6s: خخخ 10سالی فک کنم باید بگذره حداقل موفق باشی آجی :rose:
farzad.lab 2015-01-30 اره آجی ایشالا ainting:. خواستین بیاین شیرینی ازدواجتونم بیارین . دست خالی نیایین تبرییییییک :rose:
farzad.lab 2015-01-30 سلام آجی شفق ... رنگت سبز شده دیگه پرستیژ مدیری ام پیدا کردی :smiliess (8): کم کم دارم به کنکور 95 فکر میکنم . یه سری برنامه ریزیا برای شروع :auizz3ffy9vla57584x واسه شما خوب پیش میره ؟
سلام آجی شفق ... رنگت سبز شده دیگه پرستیژ مدیری ام پیدا کردی :smiliess (8): کم کم دارم به کنکور 95 فکر میکنم . یه سری برنامه ریزیا برای شروع :auizz3ffy9vla57584x واسه شما خوب پیش میره ؟
vahid28 2015-01-30 سلام خوبید؟ ازدواج کردید؟مبارکه چون به فریبا گفتید نکردید که میگفت بخاطر ازدواج بانو گذاشتید.پس حسش درست بود راستی این هایدی مدیر زبان چندماهه سربه انجمن نزده.مدیره که!!
سلام خوبید؟ ازدواج کردید؟مبارکه چون به فریبا گفتید نکردید که میگفت بخاطر ازدواج بانو گذاشتید.پس حسش درست بود راستی این هایدی مدیر زبان چندماهه سربه انجمن نزده.مدیره که!!
م م مجید دیجی 2015-01-29 سلام شفق بانو خوب هستید ؟ من این یه مدت که قرار بود نباشم هم سعی می کردم بیام انجمن ... یه سوال ... مگه آبتین مدیر شده ؟؟؟؟
سلام شفق بانو خوب هستید ؟ من این یه مدت که قرار بود نباشم هم سعی می کردم بیام انجمن ... یه سوال ... مگه آبتین مدیر شده ؟؟؟؟