IL-2 2015-01-08 سلام شفقی ... تولدت مباااارکــــــــــــــــــــــــ........... ایشالا که همیشه موفق و سربلندی باشی...
سلام شفقی ... تولدت مباااارکــــــــــــــــــــــــ........... ایشالا که همیشه موفق و سربلندی باشی...
هانیه 2015-01-07 جدییییییییییییی اوکی پس....تولد مکسین با فتحه هم بود؟اخه من یادمه ابان بود؟ نه دیگه تولد تو دیگه باید برام کادو بخری...تولد من نیستش که برات کادو بخرم... من همیشه فک میکردم اردیبهشتی هستی؟
جدییییییییییییی اوکی پس....تولد مکسین با فتحه هم بود؟اخه من یادمه ابان بود؟ نه دیگه تولد تو دیگه باید برام کادو بخری...تولد من نیستش که برات کادو بخرم... من همیشه فک میکردم اردیبهشتی هستی؟
هانیه 2015-01-07 خخخخخخخخخخخخخخخخخ ببخشین تولدت مبارککککککککککککککککککککککککک با تاخیر ..... حالا اشخال ندارع واسه من کادو چی خریده بودی روز تولدت؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخ ببخشین تولدت مبارککککککککککککککککککککککککک با تاخیر ..... حالا اشخال ندارع واسه من کادو چی خریده بودی روز تولدت؟
sane 2015-01-06 ععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع تفلد شفقی جونمه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:thanks: تفلدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:thanks:
ععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع تفلد شفقی جونمه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:thanks: تفلدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:thanks: