hebe.nurse
پسندها
231

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دارم سعى ميكنم آروم باشم تنكس هاني جون
    بدجوري نظمم بهم خورده....ايشالا خدا خودش كمكم كنه ك ب جاوبوني و بخشندكي و قدرتش هيج شكي ندارم
    حالا تو که اینقدر زحمت کشیدی با این نرم افزار هم بازش کن ببین باز میشه یا نه:

نسخه 32 بیتی:
    http://dl2.soft98.ir/soft/u-v/VLC.Media.Player.2.1.5.x86.exe

نسخه 64 بیتی:
    http://dl2.soft98.ir/soft/u-v/VLC.Media.Player.2.1.5.x64.exe

واسه اینکه ببینی ویندوزت 32 بیتیه یا 64 بیتی، رو my computer راست کلیک کن و آخرین گزینه properties رو بزن
    بعد اون وسط نوشته 64 یا 32 bit

خبرش رو بهم بده حتمن.
    نا امید دشمنات.

به هر حال متوجه نشدم میخواستین سوال بپرسین. چون همونطور که میدنید بعد اینکه از انجمن خارج شیم یه مدتی چراغمون روشن میمونه. مگر اینکه دکمه خروج رو بزنیم که من نمیزنم معمولا.حتما اونموقعی بود که من نبودم و چراغم آن بود :)

خواهش میکنم شب بخیر:riz304:
    سلام هبه جان

بالا سمت راست صفحه سیستم شما یه دکمه هست بنام prtscn کلیک میکنی( از صفحه مدنظرت عکس میگیره) بعد توی صفحه pint سمت چپ بالا گزینه پیست رو کلیک میکنی و سیو میشه.
    تا آخـر هفته می تونی؟ چطوری اصن؟؟ نمیخوام تو زحمت بیافتی به هیچ وجه!!!!
    هبه دیدی من به نشانه اعتراض دیگه بازی نکردم و بازیو تحریم کردم کلا دیگه کسی بازیو ادامه نداد؟عصن همه جذابیت بازی به خاطر حضور من بود قدر ندوستن:motat::25r30wi:
    وقتی نصب کردی فقط next کردی؟ هیچ تا از تیکاش رو دست کاری نکردی؟
    kmplayer رو سیستمت نصب داری؟
    یه لقمه قورتش بده :)))..آخی ماشالا برادر زاده ت با نمک و نازه خوش بحالت عمه شدی :heart:
    وووووووووووی ماشالا :) خدا حفظش کنه..عخش منم عکس صفحه آخر گالری نی نی هاس :)
    خخخخخهخه
    ای بابا......
    دهععععع
    .......
    یکی دیگه هم دقیقاً همینو گفته بود بهم خخخخخخ
    واقعا...؟!
    خوش بحالتون...
    من زیاد از آذر چیزی گوش ندادم ولی فک کنم این قطعه ش از همه بهتر باشه...
    قربونت برم که انقده ماهی هبه جوووونم...ایشالاکه همیشه لبت خندون باشه...باشه هروقت دوست داشتی بزن بریم پیاده روی فقط لباس گرم بپوش وسط امتحانات سرمانخوری :))
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا