diseases 2014-12-27 سلام و ادب ممنون نفرمایید که حذفشون میکنم ... منتظر عکس های یلداتون هستیم ... برقرار باشید و سبز ...
Y Y yara 2014-12-26 شفق بانو توی جهت اطلاعم 8 تا امتیاز داشتم اما وقتی رفتم کنترل پنل غیبشون زد وفقط دوتاشون مشخص شدن......... ....بقیه شونو میخام:dadad4::13::sadsmiley: ...........
شفق بانو توی جهت اطلاعم 8 تا امتیاز داشتم اما وقتی رفتم کنترل پنل غیبشون زد وفقط دوتاشون مشخص شدن......... ....بقیه شونو میخام:dadad4::13::sadsmiley: ...........
sane 2014-12-26 اخه گفتی جاتون سبز از اون میگم(اصطلاح شیرازی):idea_majidonline: ارع ماشین خوشجل دادیم اقامون بردن کارواش شستوندن شام بیایم خونه شوما فردا شام میریم خونه هانی اینا واقاشون خخ
اخه گفتی جاتون سبز از اون میگم(اصطلاح شیرازی):idea_majidonline: ارع ماشین خوشجل دادیم اقامون بردن کارواش شستوندن شام بیایم خونه شوما فردا شام میریم خونه هانی اینا واقاشون خخ
sane 2014-12-26 سلام شفق جونم 40): خوبی؟ دلم برات تنگولیده بود......مورچه دیدی عایا؟ از اونا ک کوچولوعه راه میره:rolleyessmileyanim:...جولاب صولتی پاشه ببین ... جولابش یه کوچولو سوراخ شده..دلم برات اون اندازه شده بوت اومدم بهت سر بزنم:rolleyessmileyanim: . . . خو حالا ناهار چی دارین
سلام شفق جونم 40): خوبی؟ دلم برات تنگولیده بود......مورچه دیدی عایا؟ از اونا ک کوچولوعه راه میره:rolleyessmileyanim:...جولاب صولتی پاشه ببین ... جولابش یه کوچولو سوراخ شده..دلم برات اون اندازه شده بوت اومدم بهت سر بزنم:rolleyessmileyanim: . . . خو حالا ناهار چی دارین
mahii 2014-12-26 باز نماز شدو مريض اومد با موج بود عشقم باييييييييييي موج واي برتو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ