hebe.nurse
پسندها
231

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلااااااام هبه جونم...خوشحالی دلیل خاصی نمیخواد هرچندکه من تایه حدودی دلیل داشتم،یه مشکل کاری واسم پیش اومده بود که خدا رو شکر رفع شد و یه کتاب که دو ماه دنبالش بودم و پیدانمیشد رو پیدا کردم....مرسی قربووووونت برم که به فکرمی:riz304::4d564ad6:
    هههههههه هبه عصن به عشق تو یه مسابقه میزنم فقط خودمو خودت بقیه هم راه نمیدیم
    بعد من همش گمراهت میکنم تو اشتباه حدس میزنی دوتامون خوشحال میشیم:thumbsupsmileyanim:موافقی نه؟:))))
    هبه گشتم اون موقع شب کلاغ ملاغ ندیدم والا:)فعلا که خبر مرگش معلوم نیست کجا رفته همین منو بهم ریخت نتونستم مسابقه رو ادامه بدم:25r30wi:اومد خبرت میکنم:))
    اوهوم هبه به من میگن تو ما رو گمراه کردی.میگن دیگع اسم نگوع :dadad4:
    هبه اخه خودتون جوابو بلد نبودین ایا من مقصرم؟؟ایا کار بدی کردم شما را جوری گمراه کردم که به جواب برسید؟ایا این درست است به جای تشکر من مطرود بشم؟ه
    همه ادمای بزرگ اول کسی قدرشونو نمیدونه ولی وقتی نباشن جای خالیشون خیلی حس میشه.مث من صب کن دو روز نیام مسابقه میفهمین:sad:
    هبه باور کن دیشب کلا نمیخواستم بمونم تو رودرواسی وایسادم بعدم میخواستم یه کلمه5حرفی بگم اشتباهن گفتم4حرفیهوسط مسابقه فهمیدم که کلمه ای که تو ذهنمه5حرفه:))))))واسه همین مجبور شدم ویرایش کنم و انقدر اصلاحیه زدم
    اصلن فکرشو نکن
    خداروشکر که نمی فهمی
    آهان اون بنده خدام یه جورشه، وسواس فکری همینه.

آره اولش هم فکر می کردم بشکافمش بهتر میشه ولی نشد.
    مرسی، حالا خداروشکر بهترم. بیشتر موقع فیلم و سریال میاد سراغم که چارش کمتر دیدنه :) :rose:
    هبـی یه فکره که نمیدونستم چیه، بعد از 8 ماه فهمیدم چیه.. یه فکری بود که افتاد تو فکرم و هی خوشی هام رو کور می کرد. تا می خندیدم یهو یادم و اون میافتاد یهو، به طور کاملن یهویی خندم تبدیل میشد به نفرت، میخواستم همونجا سرمو بکوبم به دیوار.. اینقدر بد بود!
    آدم هر بیماری ای بگیره ولی وسواس فکری نگیره.
    الآنم بعد از 2 سال و خورده ای بهش عادت کردم، کمتر شده ولی هست. بیشتر موقع فیلم و سریال دیدن میاد تو سرم. از همین فیلم و سریال هم شروع شد. یکی از دلایل اینجا اومدنمم همینه که فکرمو جای دیگه مشغول کرده باشم این وسواس کمتر خوشی هام رو کور کنه.
    آخییییییی عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.ناراحت نباش ایشالا واسه طرحبهت فرصت بدن بری خونتون.میفهمم چی میگی.اساتید ماهم هر روز مکر جدیدی رو میکنن:)
    والا من نگرانیم الان یکی از درسامه وحشتناک زیادع ومن کلا نمیفهمم چی میگه:(تنهاقوت قلبم اینه که بقیه هم نمیفهمن جریان چیه:))):thumbsupsmileyanim:
    امتحانات کی شرومیشن؟
    خخخ قربونت فدایی داری:):28:
    واقعا خیلی دوره از تصورات منم هبه:)
    خخخخ دقیقا ارشده دیگه
    راستی برگشتی خونتون؟
    خواهش میکنم :)
    از لیست idm پیداش کردم زحمتی نبود
    فدات عزیزم هبه جونم.....بله بله خوب بود عالی...مرسی عزیزم خداشکر خوبن

اوخیی عزیزم....خیلی وقته ندیدیشون؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7 اشکال نداره ناراحت نباش
    سلام هبه جونم........ووواییی عزیزم شرمنده یه مدت رفته بودم خونه پدرم

فدات عزیزم ....مرسی بیادم بودی

تو کی خبــر دادی؟؟؟ :sdasdasd: خودم خبردار شدم :sdasdasd:

ولی باشه، اینم مژده گونی:

این مژدش:

اینم گونیش:
    خخخخخخ من نیز آمدم
    خداروشکر تاپیکا آموزشیم سر جاشه
    داشتم سکته می کردم
    آره عزیزم خیلی شده....خیلی....درکت میکنم!!!
    امیدوارم به زودی زود ناراحتیات رفع بشه...و هبه شاد همیشه باشی قربونت برم :):riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا