hosna69 2014-12-21 مررررررسیییی قربوووونت برم...فک کنم دیگه مشکلی نباشه...امتحان میکنم بازاگه نشد زحمتت میدم آجی جوووون):riz513:
مررررررسیییی قربوووونت برم...فک کنم دیگه مشکلی نباشه...امتحان میکنم بازاگه نشد زحمتت میدم آجی جوووون):riz513:
hosna69 2014-12-21 عزییییزم این عکستوکه واسه من گذاشتی روندگذاشتنشو واسم توضیح میدی؟! ببخشیدفدات شم خیلی اذیتت کردم:riz304:
عزییییزم این عکستوکه واسه من گذاشتی روندگذاشتنشو واسم توضیح میدی؟! ببخشیدفدات شم خیلی اذیتت کردم:riz304:
hosna69 2014-12-21 قربونت برم اینارومیدونم،اصلن عکسام آپلودنمیشن مشکلم همینه...هرعکسی رومیزارم واسه آپلود مشکل داره!!!:33:
قربونت برم اینارومیدونم،اصلن عکسام آپلودنمیشن مشکلم همینه...هرعکسی رومیزارم واسه آپلود مشکل داره!!!:33:
hosna69 2014-12-21 کلا توی هرتاپیکی...هرعکسی رومیخوام بزارم انجمن قبولش نمیکنه!!!:33: خدانکنه فدااااااااات
hosna69 2014-12-21 سلام سمانه جونم خوبی؟صبحت بخیر... من هرعکسی میخوام بزارم نمیشه...چطوری بایدعکس بزارم؟!:dadad4: خخخخخ حق داری اگه بخندی...ولی اگه خواستی بخندی خبرم کن منم بیام باهم بخندیم...:thumbsupsmileyanim:
سلام سمانه جونم خوبی؟صبحت بخیر... من هرعکسی میخوام بزارم نمیشه...چطوری بایدعکس بزارم؟!:dadad4: خخخخخ حق داری اگه بخندی...ولی اگه خواستی بخندی خبرم کن منم بیام باهم بخندیم...:thumbsupsmileyanim:
نوتر 2014-12-19 خخخخخ سمنو نامرتتتتتتتتتتتتتت کی این عسکو گرفتی تو فضای مجازی پخش کردی هووووم سمنووووووووو من میرم اعاده حیثت میکنم خخخ سمن من ازت شکایت میکنم سمن من تو رو تحویل پلیس میدممممممم نامرتتتتتتتتتتتتتتتت
خخخخخ سمنو نامرتتتتتتتتتتتتتت کی این عسکو گرفتی تو فضای مجازی پخش کردی هووووم سمنووووووووو من میرم اعاده حیثت میکنم خخخ سمن من ازت شکایت میکنم سمن من تو رو تحویل پلیس میدممممممم نامرتتتتتتتتتتتتتتتت
پیچک 2014-12-19 بد نبود... خداروشکر بگو بیاد ...جای ما که تنگ نمیشه... هر چی بیشتر باشیم...انگیزه خوندن زیاد تر میشه برنامه رو بده بهش...از فردا شروکنه
بد نبود... خداروشکر بگو بیاد ...جای ما که تنگ نمیشه... هر چی بیشتر باشیم...انگیزه خوندن زیاد تر میشه برنامه رو بده بهش...از فردا شروکنه
پیچک 2014-12-19 درود امروز امتحان داشتم ... بدشم مهمون بودیم...امروزم پرت شد انشالله فردا جبران کنم:bunnyearsmiley: تو چی؟
درود امروز امتحان داشتم ... بدشم مهمون بودیم...امروزم پرت شد انشالله فردا جبران کنم:bunnyearsmiley: تو چی؟