E
پسندها
1,302

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ملسیییییییییییییییییی
    اول صبحی هم اینجایی.خخخخخخخخ
    خب اولا سلوم عمو :)

دوما عمو اول باید اجازه صاحب ایده باشه یا خودش اجرا کنه

سوما عمو با تعدا لایک نمیشه ..چون بعضیا کلا عشقی لایک می کنند بعضیا کلا عشقی لایک نمی کنند ، بعدم خب بعضیا شانسی راهشون می افته لایک می کنند در کل پس با تعداد لایک نمیشه

اما خب با ایده آخرت که صدای مجهول باشه موافقم بالاخره خخ:black_eyed:

راستی اون چشم چپتم از رو پسمل آواتارم بردار ایییش:p
    اییییش می بینم که بساط ایده دزدی به راهه نبینم ایده کسی رو کش بریا ایییییییییییش منم مرجی بشم

نتلک احسان نتلک [img][img]

بیبی تاک استفاده نکردما ..کلا مجری همون مرجیه :)

نتلک هم ینی...................ایییش اصن نخواستیم نترک خخ
    اوهوم من وقت نمی کنم ناری گزینه وحشتناک و خوبیه.....یا مرضی.
    مرسی ممنون
    من آدرس اون تاپیکه رو که نمیدونم ههههه باید بگردم اگه پیدا کردم براتون میفرستمش:painting:
    من دیگه با شما حرفی ندارم....از آینده نا امید شدم
    :thumbsupsmileyanim:
    تو هنوز اونموقع به دنیا نیومده بودی که من تو عجب شیر خدمت میکردم:25r30wi:نکرو درجریانه خخخخ
    حالا عیب نداره اون رو زدم دیگه! ههههه میگم میشه لینکی که گفتید واسه آپلود صدا رو اونجا بذارید تو تاپیک ممنون میشم
    عه دیر پیامتونو دیدم اسپمیه رو زدمش مهرشاد هم صداشو گذاشته! اگه بده پاکش کنید ههههه گیج شدم که چکار کنم! هههههه
    عههه چه جالب....منم عروس اهوازم:idea_majidonline:

با لهجه صحبت کنی مادر...باشه؟!:thumbsupsmileyanim:
    عههه وااا نه چرا مسخره بازی !!!............خوب صدا ضبط کن میخام برات آستین بالا بزنم مادر .....

راستی اون لهجه اهوازی چی بود!!!:smiliess (12):.....آقامون لهجه دارن ولی من ندارم خب بچه اهواز نیستم که....مرسی بابت رتبه نظر:4d564ad6:
    نه این حرفا چیه فضولی چیه آقا احسان هههه شما راست گفتید من فک نمیکردم اینقد طرفدار داشته باشه ههه حالا شفق جان گفت تاپیک اسپم سراش رو بزنم چون همه میخوان نظر بدن!
    دستخط تاپیکش هست یه بچه ها گذاشته بود خیلی وقت پیش هههه
    حالا باز پیشنهاد بود بگید بالاخره شما مدیرید یعنی اسپم سراشو بزنم خوبه!؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا