unknown one 2014-12-19 bi adab ashti kon bahash asan baraye pesar dar shodanetam k shode majburi k ashti koni lol
unknown one 2014-12-19 ishhhhhhh bashe hala bde tel sobat mikonim ishhhhhh boro b baba brs ishhh hamash injas
unknown one 2014-12-19 lol pedaro dokhtar dats b yki kardan dg bas y pesar miavordi k tarafe u ro bgire
unknown one 2014-12-19 didam afarin merci dokhtaare harf gush kon lol شمارتو پ خ کن راستی امتیاز نمیتونم بدم
maxin 2014-12-18 پس دیروز ب من تیکه مینداختی صب کن دارم واست حیف وقت ندارم ینی عینک داشتم برات:mad_majidonline: من کی گفتم سنگین بحرف ؟؟نگفتم والا آفرین دخترم برو ب نطقات برس هواتو دارم.((((
پس دیروز ب من تیکه مینداختی صب کن دارم واست حیف وقت ندارم ینی عینک داشتم برات:mad_majidonline: من کی گفتم سنگین بحرف ؟؟نگفتم والا آفرین دخترم برو ب نطقات برس هواتو دارم.((((
maxin 2014-12-18 ناری چی شده غصه نخوریا :tsimuzpzwoap1t9y3o7 هرچقد دلت موخاد نطق کن و پستهای لوس بذار هر کی بهت هر چی گفت با من طرفه :mad_majidonline:
ناری چی شده غصه نخوریا :tsimuzpzwoap1t9y3o7 هرچقد دلت موخاد نطق کن و پستهای لوس بذار هر کی بهت هر چی گفت با من طرفه :mad_majidonline: