mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام...///از دانشگاه میرسم خونه یه جوارایی دیگه مرده متحرک میشم.کلاسامون خیلی زیاده بیشتر وقتا تا 7:30 دانشگام...ولی خب میخونم به سختیییییی.تو چه میکنی؟؟
    بهترین کارو کردی. موفق باشی. من نه ! هنوز با خودم درگیرم...
    جهان هستی به كسی كه می داند به كجا می رود، راه نشان می دهد. رالف والدو امرسون
    زندگي يك معما نيست، يك راز است. مي توان پاسخي براي معما يافت، اما راز به گونه اي است كه هرگز نمي توان پاسخي بر آن يافت.اوشو
    وقت خریدن لباسهای پاییزی دقت کن، لباسهایی بخر با جیب های بزرگ، به اندازه دو دست! شاید همین پاییز عاشق شدی!!
    سلام. منظورم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد بود. سم شناسی، تکمیل ظرفیت داشت؟
    سلام میخک جووووووون:sarma:مرسی عزیزممممممم :riz304:خیلی خوشحال شدم لطف کردی:thanks::smilies-azardl (113
    سلام سلام دوس جون خودم...
    عکس دوتا دست بود...یادته بچه بودیم با کاغذ ی چیزایی درس می کردیم ک انگشت می کردیم توش بعد باز و بسته می کردیم؟؟؟(چی گفتم!!! ) :))))))))))))))
    از همونا تو دستا اومده بود!حالا ولش... ;) خوب کردی پاک کردی!بزرگ بود خیلی صفتو زشت کرده بود!
    حالا ی عکس خووووچل پیدا کردم برات میذارم آجی.. ^_^
    مواظب دوس جونم بااااااااش (آیکون بووووووووووس!)
    توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
    خورشيد طلوع كرده است اما تو در تاريكي هستي. طلوع خورشيد به تلاش هاي تو بستگي ندارد. هر كاري بكني نمي تواني باعث طلوع خورشيد شوي، اما مي تواني درهايت را بگشايي يا اينكه آنها را بسته نگاه داري.اوشو
    آزاد زندگی کن ! لحظه به لحظه زندگی کن ! و از چیزی نترس ، از ترس هم آزاد شو، زیرا چیزی برای از دست دادن نداریم . چیزی هم بدست نمی*آوریم ، و وقتی این را بفهمی ، کمال زندگی*ات تحقق می*یابد ، اما هیچ گاه مثل گدا به دروازه*های زندگی نزدیک نشو، هیچ وقت گدایی نکن ، زیرا دروازه های زندگی هرگز به روی گداها باز نمی*شوند!... اوشو
    تنها، داشتن اندیشه ی خوب كافی نیست؛ مسئله ی بنیادی در این است كه آن را خوب به كار ببریم. دکارت
    در زندگی نیز بیشتر مردم بجای چاره اندیشی ، به بلاهایی فکر می کنند که نمی خواهند به سرشان بیاید. اگر با ترسهای خود مبارزه کنید ، ایمان و توکل داشته باشید و نیروی تمرکز خود را تحت انضباط در آورید، اعمالتان بطور طبیعی شما رابه مسیر صحیح هدایت خواهد کرد. اکنون ترس را رها کنید و به چیزهایی توجه نمائید که واقعاٌ طالب آن هستید ولیاقت آنرا دارید. آنتونی رابینز
    آنانکه به من بدی کردند، مرا هوشیار کردند؛
    آنانکه از من انتقاد کردند، به من راه و رسم زندگی یاد دادند؛
    آنانکه به من بی اعتنایی کردند، به من صبر و تحمل آموختند؛
    آنانکه به من خوبی کردند، به من مهر و وفا و دوستی آموختند.
    :25r30wi:من با خودم گفتم چراغمو روشن کنم شاید یکم خجالت بکشم از بقیه....دیدم نخیرررر بنده روم خیلی زیاده:25r30wi::j58r36j3gcr4suxymup
    میخک باور کن نمیشه...یه چیزی عین خوره میفته به جونم دوباره برمیگردم اینجا:sad:....هرراهی رو بگی امتحان کردم.آخه این چه وضعشه؟؟؟آدم انقدر مثل من ضعیف الاراده میشه ؟؟؟؟:sdasdasd:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا