نگاه
پسندها
6

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وقتی اعتماد من از ریسمان سست عدالت آویزان بود
    و در تمام شهر
    قلب چراغ های مرا تکه تکه می کردند
    وقتی که چشم های کودکانۀ عشق مرا
    با دستمال تیرۀ قانون می بستند
    و از شقیقه های مضطرب آرزوی من
    فواره های خون به بیرون می پاشید
    چیزی نبود. هیچ چیز بجز تیک تاک ساعت دیواری
    دریافتم : باید، باید، باید
    دیوانه وار دوست بدارم
    از وقتی رفتی بدون تو دنیا خالی است........
    مگر تو چند نفر بودی؟؟؟؟
    سلام دوست خوفم
    ببخش که این قدر پیام های قشنگ دادی و من نبودم ازت تشکر کنم....دستت درد نکنه.
    آره طرحم شروع شده...خوشحالم که طرح تو هم شروع شد...راستی اون بخشی که دوست داشتی بیفتی افتادی ؟
    منم نبودم ولی میام بوووووووووووووووووس
    به امواج اقیانوس نگاه کنید.هرچه موجها بالاتر میروند،فرودی که بدنبال آن فرا میرسد،عمیق تر است.زمانی تو موجی،و زمان دیگر گودی خالی ای هستی که پس از آن فرا میرسد.از هردوی اینها لذت ببرـبه هیچ یک از آنها معتاد نشو.نگو دوست دارم همیشه در اوج باشم.این ممکن نیست.صرفا این واقعیت را ببین:این ممکن نیست.هرگز چنین چیزی رخ نداده و هر گز نخواهد داد.
    اگر خواستی از عشق فرار کنی، در زمان گذشته و یا در زمان آینده زندگی کن ، ولی اگر خواستی رودخانه عشق را در درونت جاری سازی در زمان حال زندگی کن ، زیرا عشق فقط در زمان حال ممکن است. اوشو
    برای اینكه بتوانم در مسیر زندگانی با اطمینان خاطر گام بردارم و عمل كنم، میل فوق العاده ای دارم كه بدانم چگونه می توان بین حقیقت و غیر حقیقت، راست و دروغ و درستی و نادرستی تفاوت قایل شد.دکارت
    در درون هر یک از ما منابع نیروی عظیمی به ودیعه نهاده شده است که می تواند ما رابه کلیه آرزوهای خود و حتی به چیزی بیش از آن برساند. یک تصمیم ، می تواند دریچه های بسیاری را به روی ما باز کند و شادمانی یا غم ، سعادت یا بی نوایی، با هم بودن یا انزوا ، عمر طولانی و یا مرگ زود رس را به ارمغان آورد. آنتونی رابینز
    سلام گلم.خوبی؟ممنونم.لطف داری.....دل به دل راه داره،منم دوست دارم و دلم برات تنگ میشه...موفق باشی
    اطمينان و باور، چيزي نيست كه آن را در بيرون از خود بجوييم و به سوي آن، دست دراز كنيم.
    دلم برات تنگ شده تو نیستس یا من نیستم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
    نعره ی هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمی کند؛

من از سکوت موریانه ها می ترسم ...!
    سلام ناز
    چطوری؟ چه خبر؟ می دونم سرت شلوغه .منم این ماه کشیکام خیلی زیادن. مواظب خودت باش.بوس:28:
    فدای دوست گلم.ممنونم....بلاخره شما هم طرحی شدی؟خوش میگذره؟...درس خوندن و هدفمون رو فرتموش نکنیا!!؟؟منم هستم دیگه دارم با شرایط کنار میام و میدرسم.....در ضمن اگه کم هم سر میزنی ما رو فراموش نکن و یادت باشه بیای گزارش درسیتو ....اوکی؟؟؟مواظب خودت باش...دوست دارم.:rose:
    سلام عسسیسم.خوبی؟نگرانت شده بودم و دلم برات تنگ شده بود ،کجا بودی؟میدرسیدی یا تو ترک بودی؟چند روزیه انجمن مثل ثابت نیس ،خیلی سوت و کوره!دلم برای شور و شوق قبلی تنگ شده.....یادش به خیر....منونم که ازم یادی کردی:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا