marzi ba 2014-11-20 اوخی خسته مماسی بابت پذیرایی عکسمون تکه تکه عینک هامون چه اوجیله:tonguesmiley::motat:
marzi ba 2014-11-20 سلام بارونی عسیسم خوفی خانوم خانوم منم خوبم شکر اوهوم من و تو هستیم گفتم بزارم عسک دوتایمون روووووووووو خخخخ دخمل عجیبه تو امشب تا الان بیدالی خخخخخ اها فردا جمعه س :applause:
سلام بارونی عسیسم خوفی خانوم خانوم منم خوبم شکر اوهوم من و تو هستیم گفتم بزارم عسک دوتایمون روووووووووو خخخخ دخمل عجیبه تو امشب تا الان بیدالی خخخخخ اها فردا جمعه س :applause:
marzi ba 2014-11-19 خخخخخخخخخ اوره بابا ترس کوجا بود تو پهلوون بارونی هههههههه اوره جای همه خوراکی هاش میدونم کوجاست :rolleyessmileyanim::ad54ad:
خخخخخخخخخ اوره بابا ترس کوجا بود تو پهلوون بارونی هههههههه اوره جای همه خوراکی هاش میدونم کوجاست :rolleyessmileyanim::ad54ad:
marzi ba 2014-11-19 ای دخمل شیطون منو میفرستی جلو خودت وامیستی پشتم خخخخخخخخ غمت نباشه حله هر وقت رفتم خبرت میکنم:heart::thanks::bunnyearsmiley:
ای دخمل شیطون منو میفرستی جلو خودت وامیستی پشتم خخخخخخخخ غمت نباشه حله هر وقت رفتم خبرت میکنم:heart::thanks::bunnyearsmiley:
marzi ba 2014-11-19 خخخخخخخخ کار خیلی خوبی کردی ووووووووی چه قدم خوشمزه بودش ازش بپرسیم از کوجا خریده سفارش بدم برا خونه ما هم بخره:tonguesmiley:
خخخخخخخخ کار خیلی خوبی کردی ووووووووی چه قدم خوشمزه بودش ازش بپرسیم از کوجا خریده سفارش بدم برا خونه ما هم بخره:tonguesmiley:
شفق بانو 2014-11-18 ممنون باران جان/ حتما عزیزم /وقتی درست کردی عکس بذار( اروم میگم که نی نی پروفت بیدار نشه/ چه ناز خوابیده ماشالله)
ممنون باران جان/ حتما عزیزم /وقتی درست کردی عکس بذار( اروم میگم که نی نی پروفت بیدار نشه/ چه ناز خوابیده ماشالله)