هانیه 2014-11-19 مرتضی پاشایی ..یادش گرامی نمیدونم چی بگیری...من ضعیفم تو این جور چیزاااااااا..از بچه ها بپرس...چیزی به ذهنت نرسید ..یک قوطی شیرینی بگیر...خخخ...
مرتضی پاشایی ..یادش گرامی نمیدونم چی بگیری...من ضعیفم تو این جور چیزاااااااا..از بچه ها بپرس...چیزی به ذهنت نرسید ..یک قوطی شیرینی بگیر...خخخ...
هانیه 2014-11-19 منم ناهار درست میکردم...کوکوسبزی...بکینگ پودر به جاش وانیل ریختم...نمیدونم چی بشه..اره برو ..خوش بگذره ..از م هم بگین..از انجمن چیزی نگو باشه...
منم ناهار درست میکردم...کوکوسبزی...بکینگ پودر به جاش وانیل ریختم...نمیدونم چی بشه..اره برو ..خوش بگذره ..از م هم بگین..از انجمن چیزی نگو باشه...
هانیه 2014-11-17 راستی سلام...سانی دیروز دختر خالم یک دفعه گفت مامان مامان مانا جلیپ...همه ساکت بودن...یک دفعه مجلس رو قاطی کردش..خیلی باحال گفت..همه داشتن اماده میشدن گریه کنن...فک کنم اقاهه هم خندش گرفت..خخخ
راستی سلام...سانی دیروز دختر خالم یک دفعه گفت مامان مامان مانا جلیپ...همه ساکت بودن...یک دفعه مجلس رو قاطی کردش..خیلی باحال گفت..همه داشتن اماده میشدن گریه کنن...فک کنم اقاهه هم خندش گرفت..خخخ
هانیه 2014-11-17 اوهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه..منمممممممممممممممممممم موخاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مسکین نامرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
اوهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه..منمممممممممممممممممممم موخاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مسکین نامرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت