sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سانی مسنجر هوم هم داره؟ یا فقط پروف خودتو میتونی بچرخی
    نخند عه تازه نصبیدم:mad_majidonline:
    سمامه رو میبینی منو نه ؟؟؟؟؟؟؟باشه توهم باشه خدای ماهم بزرگه.
    خخخخخخخخخخ نه خیرم مماغ من بزرگتر از اینه احسان؟خخخخ...

اره سانی حکومت نظامی شدش...خخخخ
    این دخدرم از بس با هانی گشته پاک از دس رفت:sad:
    هانی خوشگله؟؟ ما که ندیدیم!!!!! :whistle:

خخخخخخ سانی سطح 43 رو که من با همون تیر اولی زدم به هدف
    هههههههههههههههههههههههههههههه درسته دقیقا...بلی...:(40):
    یک خانمه هم نگو کلی حرف زده بعد رفته رو مبل نشسته همون چایی رو که رو زمین نشستنی بوده برداشته با خودش برده...بهم گفت چاییتم سرد بود..اینقدر ناراحت شدم..بعدش به خالم گفتم گفت بابا ول کن اون بعد 4ساعت یادش افتاده باید چایی بیاره...خاله امم نی نی داره ..دعا کن سالم به دنیا بیادش...
    من که ج نمیدم بهشون ...هم مهمونمونن هم سن هاشون زیاد...گفتم خواهش میکنم با یک لبخند....همین...اینا رو تو دلم میگم...به مام وخاله ام میگفتم میخندیدن...
    اره دیدم ناراحت شدی پاشایی رو برداشتم خدا رحمتش کنه هم جون بود هم صداشو دوست داشتم....امروز تو مرثیه مام بزرگم یک خانمه پرسید شما دختر حاج خانمی؟گفتم نه نوه اشونم...بعد دوباره لیوان خالی رو برداشتنی گفت ببخشیداااااااا همینجوری میپرسیدم فکر دیگه ای نکنی...:New (6):
    :25r30wi:
    منم دلم تنگ شده خخخخخخخ
    فریبا خونه شما نیومده ازش بی خبرم :tonguesmiley:
    من کی گفتم بی احساس...منظورم این بود مثل مردا میری تو غار تنهایی....به کسی نمیگی....من برعکس تو ناراحت بشم اینقدر میحرفماااااااااا...بعضا هم همش تکراری میحرفم ...خخخخ:p
    اره میدونم اون قسمت مخت مثل مرداسسسسسسسس.....انار یک دونه همکلاسی داره اینجا عضو اسمش beliهستشششش بهش میگه بل دسته سی....الان باسکککککککک....بیا باسککککک...نبینم غمگین یگ گوشه بشینیییییییییییی
    پرت شدی بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//زود باشششششششششش بگووووووووووووووووووووووووووو چی شده
    زهرماررررررررررررررر...نم چیه؟؟؟؟؟؟/////////////کی چی گفته بهتتتتتتتتتتتتتتتتت هاننننننننننننن...اوسوزون ایچند سوز وارررررررررررررررر.....بگوووووو ببینمممممممممم؟
    سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
    سلام سانی جان
    انشالله که همینطور باشه:tonguesmiley: مطمئن باش نمیخوره
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا