شفق بانو
پسندها
1,006

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام شفق بانوی گل .... فدات عزیزم .... خوبم .... شما خوبی؟......یادم افتاد مسابقه شرکت نکردم ...... منم خوشحالم خانوم گل :heart::smilies-azardl (113
    سید از موزیلا بیشتر استفاده می کنید یا گوگل کروم؟
    اگه از موزیلا بیشتر استفاده می کنید کرومتون رو موقتی پاک کنید، چون مقداری سی پی یو و رم رو اشغال کرده، هرچند باز هم نیست.
    اگه از کروم استفاده می کنید موزیلا رو موقتی پاک کنید.
    هر کدوم رو هم پاک کردین موقع پاک کردن پیغام داد دوست دارید تنظیمات هم پاک بشه؟ بگید No که بعدش خواستین دوباره نصب کنید تب ها و بوکمارک ها و مابقی تنظیماتتون بیاد.
    شب شما هم بخیر :rose:
    این حرف رو نزنید، هر کسی تو یه چیزی مهارت داره، من از بچگی تو این وادیا بودم مهارتم بیشتر شده، و بدون شک شما تو یه سری وادیا مهارت هاتون بیشتر شده و از بقیه بیشتر سرتون میشه.
    این درست نیست به نظرم :rose:

دشمنتون شرمنده، من کاری نکردم، شما ببخشید معطل شدین :rose:
    بله نیازه، همه فن ها قسمت سمت چپ لپ تاپن، ولی اکثریت از زیر هوا می کشن و چون سی پی یو هم زیره لپ تاپه کول پد حتمن نیازه.
    منم اوایل همه میگفتن کول پد نیازه ولی فکر می کردم شعاره، وقتی خریدم دیدم نه واقعن تو خنکی لپ تاپ تاثیر داره.

بله با آنتی ویروس یخورده سنگین میشه ولی الآن به مشکل برخوردین به خاطر نداشتن آنتی ویروس.

میشه مشکلش رو حل کرد، بایوس Bios رو آپدیت کرد، Diagnostic (تشخیص خرابی رم و مابقی قطعات) رو کرد و غیره... بهرحال غیر قابل حل نیست ولی من چون دسترسی به لپ تاپ ندارم نمی تونم بگم چیکار کنید.
    بهترین کار اینه یه آنتی ویروس سبک مثل نود32 نصب کنید، بعد آپدیت کنید، بعد یه اسکن کنید چون ممکنه به احتمال زیاد ویروسی شده باشه که هی خاموش میشه.
    اگه خوب نشد ویندوزه رو باید عوض کنید.

اگرم وقتش رو ندارید یا حوصلتون نمیکشه ببرید تعمیرگاه بگید این مشکلشه واستون رفعش می کنن.
    می دونم، منم توضیح دادم مزاحش خوشمزه تر بشه :)))
    نه همه رو باهم سر نمیزنم، هر کدوم قضیه داره. ایمیل که همیشه بازه، اون سی پنل و سایت هم که چند روزه راکده چون حسش نیست، شکلک ها هم هیچی، میمونه انجمن ها.
    از اون انجمن پی سی وورلد ایده گرفتم که به ادمین بگم یه بخش درست کنن واسمون، پرشین تولز تو قسمت بازارچش فعالیت دارم همیشه بازه، تنیس تاکرز چند هفتست منتظر یه بنده خداییم بیاد راکتش رو بفروشه که هیچجوره سر نمیزنه به تاپیک فروشش.
    مابقی هم همینطوری باز بوده باید ببندمشون.

اوخی :rolleyessmileyanim:
    خب پس صداش جدیه، خاموش روشن کردین ببینین فرق می کنه یا نه؟
    راستی از کول پد استفاده می کنید واسه لپ تاپ؟
    مطمئنم می دونید ولی گفتنش خالی از لطف نیست، لپ تاپ ها معمولن از زیر هوا می کشن، اگه رو قالی یا سطحی باشه که پرز/خاک داشته باشه زغال سی پی یوتون میسوزه و مجبور میشین که هزینه کنید. البته به ندرت این اتفاق میافته ولی خب اتفاق یه بار میافته.
    بعد هم کول پد خیلی کمک می کنه که دمای سی پی یو بالا نره و هی فن کار نیافته، اگه استفاده نمی کنین حتمن یه دونه خوبش رو تهیه کنید، همیشه زیر لپ تاپ خنکه و فن هم کمتر کار می کنه.

اگه خواستین تهیه کنید پیشنهاد می کنم ساده ترینش رو بخرین، هم هزینه تون صرفه جویی میشه و هم مابقی امکاناتش رو کاریش ندارین. کول پدهایی که تو بازار هستن اسپیکر دارن و کلید آن و آف دارن و 4تا جای usb دارن و کلی مسخره بازی، فقط هم هزینه میره بالا. یه کول پد مارک deep cool با سایز 200 mm بگیرین.. این کول پدا چون پره ـشون بزرگه دیگه اسپیکر و امکانات اضافی ندارن، یه usb وصل میشه و همون هم قطع در بیارین قطع میشه.

البته اینا رو که گفتم در صورتی که اگه از کول پد استفاده نمی کنین :) :rose:
    سید دست رو دلم نذار که خونه
    اولیش جیمیلمه که همیشه هست، دومیش سی پنل هاسته، سومی و چهارمی مربوط به سایتی هست که داریم می سازیم، اونایی که میبنید تب های انجمنه، یکی دوتا شکلک، اون فلش آبیه انجمن پرشین تولزه، اون دایره بغلیش انجمن تنیس تاکرزه، بعدیش فیس بوک، بعدیش انجمن پی سی وورلد، بعدیش هم یه انجمن متفرقه ست راجع به گفت و گوی دینی :rolleyessmileyanim:

ببخشید منتظر موندین، دستم بند شد.
    من مشکلی نمیبینم، خیلی سبکه ویندوزتون.
    2 تا احتمال هست،
    1 ویروسی شدین.
    2 حجم آپدیتی ویندوز/آنتی ویروس/ یا شایدم درایو c تون رفته بالا.

احتمال اولی رو یه ویروس کشی بکنید، آنتی ویروستون چیه؟

اگه ویروس کشی کردین و باز خوب نشد چاره ای نیست، یه بار دیگه باید ویندوزتون رو عوض کنید. احتمالن آپدیت و سنگین شده.
    سید رمتون 1 گیگه؟
    به احتمال زیاد 2 گیگه ولی 1 گیگش غیر قابل استفادست، واسه همین یخورده هم تو سرعت شاید کم بیارین و هم یه کار سنگین که می کنین فنتون صداش در میاد.

برید به اون قسمت که برنامه ها رو پاک می کنید، طبق عکس روی اون دکمه یه بار کلیک کنید که برنامه هایی که اخیرن نصب شده به ترتیب تاریخ ردیف بشن و بی زحمت باز عکس بگیرین و بذارین.
    ممنون لطف دارین، ایشالا که همینطور باشه :)) :rose:

روی نوار وظیفه دسکتاپ راست کلیک کنید و Strat Task manager رو بزنید.
    Crtl +Alt + Delete رو هم بزنید میتونید.
    سلام سید جان
    ممنون
    صدا فن طبیعیه و جونش هم درنیاد از بس صدا بده، طوریش نمیشه مطمئن باشین =)))
    ولی علت اینکه صداش بیشتر شده مهمه.. نرم افزار جدیدن چی نصب کردین؟
    بوش هم اگه فاصله نیم متری که نشستین بو بده اون وقت نگران بشین وگرنه اگه دماغتون رو نزدیک فن کنید این بو طبیعیه :)

من بعد از یک سال و خورده ای استفاده از آنتی ویروس Gdata لپ تاپم شروع کرد به کارکرد زیاد رم و در نتیجه فن بیشتر به کار گرفته میشد. واسه همین آنتی ویروسم رو پاکش کردم.
    شما هم ببینید چه نرم افزاری جدیدن نصب کردین..
    از این حالت Task manager هم واسم یه عکس بگیرین ببینم. فقط قبلش بذاریدش روی Balance.
    سلام شفق جونی
    خخخخخخخخخخخ ایشالا ک چشاش چپ باشه تیر به هدف نخوره:j58r36j3gcr4suxymup
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا