شوکا88 2014-11-13 هانی شده 8 تومن؟ هانی نه فک کنم شناور قیمتش بیشترباشه مطمین نیستم پارسال ک اینطوری بود محل ازمونشم حتما همون تبریزو ایناس
هانی شده 8 تومن؟ هانی نه فک کنم شناور قیمتش بیشترباشه مطمین نیستم پارسال ک اینطوری بود محل ازمونشم حتما همون تبریزو ایناس
شوکا88 2014-11-13 هانی البته تاالان اینطور بوده ک موقع انتخاب رشته هم میشد خرید..امسالو نمیدونم معلوم نیس کارشون البته 5.6تومنه
هانی البته تاالان اینطور بوده ک موقع انتخاب رشته هم میشد خرید..امسالو نمیدونم معلوم نیس کارشون البته 5.6تومنه
شوکا88 2014-11-13 هانی عب نداره حالا ک گذشته هانی من سم شناسیو تازه دیدم انگار پارسالا نبوده...سم و بیوشیمی بالینیش فک نکنم مال دام باشه البته باید بپرسم مطمین نیستم هانی خب رشته اصلیمون هم امتحان میدیم خب اینو کنارشه
هانی عب نداره حالا ک گذشته هانی من سم شناسیو تازه دیدم انگار پارسالا نبوده...سم و بیوشیمی بالینیش فک نکنم مال دام باشه البته باید بپرسم مطمین نیستم هانی خب رشته اصلیمون هم امتحان میدیم خب اینو کنارشه
هانیه 2014-11-13 چرا 20تومن؟صبر کن قشنگ بخونم دفترچه رو من برا دامپزشکی ها رو علاقه نداشتم دقت نکردم رو شناور ها ....دامپرشکی میخاستم سال اول کنکورم دکتراشو مستقیم میتونستم برم نگذاشتنم گفتن کار مردانه است تو تی تی ش مامانی:sadsmiley:
چرا 20تومن؟صبر کن قشنگ بخونم دفترچه رو من برا دامپزشکی ها رو علاقه نداشتم دقت نکردم رو شناور ها ....دامپرشکی میخاستم سال اول کنکورم دکتراشو مستقیم میتونستم برم نگذاشتنم گفتن کار مردانه است تو تی تی ش مامانی:sadsmiley:
هانیه 2014-11-13 شوکااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شوکااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
sane 2014-11-13 هانی نمیاد ک با من زندگانی کند اخه:13: ولی دانشکده باهمیم و همکار ب ع ع همونجا ک میخاستی گولش بزنی عضو شی پ گذاشتم ولی انگاری نمیاد اونجا:21: کمبریج عمو بیل!!! یویا میگه برم خونشون خجالت میکشم:dadad4: 4تومن مفتی شارژ رایگان بگرفتم ب م هم گفتم زد ولی از اون پول کم کرد موخاس کلمو بکنه :4d564ad6:
هانی نمیاد ک با من زندگانی کند اخه:13: ولی دانشکده باهمیم و همکار ب ع ع همونجا ک میخاستی گولش بزنی عضو شی پ گذاشتم ولی انگاری نمیاد اونجا:21: کمبریج عمو بیل!!! یویا میگه برم خونشون خجالت میکشم:dadad4: 4تومن مفتی شارژ رایگان بگرفتم ب م هم گفتم زد ولی از اون پول کم کرد موخاس کلمو بکنه :4d564ad6: