marzi ba 2014-11-11 سپید من برعکس تو امروز کلا خاب بود صب تا 10:30 خافیدم بازم بعد از ظهر خابیدم ولی خاب بعد از ظهر زهر شد بهم هوچ نچسبید از یه طرف گرمم شده بود از یه طرف احساس میکردم دستم درد میکنه حتی تو خاب هم تو فکر دردش بودم کل بعد از ظهر رو منگ بودم
سپید من برعکس تو امروز کلا خاب بود صب تا 10:30 خافیدم بازم بعد از ظهر خابیدم ولی خاب بعد از ظهر زهر شد بهم هوچ نچسبید از یه طرف گرمم شده بود از یه طرف احساس میکردم دستم درد میکنه حتی تو خاب هم تو فکر دردش بودم کل بعد از ظهر رو منگ بودم
sepid71 2014-11-11 اوره بدجور خوابم گرفته بعداظهر نخوابیدم وووووووووی اینجا بخوابم؟نه من ققط تو اتاق خودم میتونم بخسبم
marzi ba 2014-11-11 خخخخخخخ سپید خابت گرفت بیا بد بیا اینجا بخاب اینجا در تصرف من و تو بیده این اقای خسیس قراره بره حیاط بخابه
خخخخخخخ سپید خابت گرفت بیا بد بیا اینجا بخاب اینجا در تصرف من و تو بیده این اقای خسیس قراره بره حیاط بخابه
marzi ba 2014-11-11 ایششششششششششششش پاتو از رو سیم بردار من پرت شدم بیرون خخخخخخخخخ نوتر با نت قوی هم از پس منو سپید نموتونی بر بیای
ایششششششششششششش پاتو از رو سیم بردار من پرت شدم بیرون خخخخخخخخخ نوتر با نت قوی هم از پس منو سپید نموتونی بر بیای
sepid71 2014-11-11 قدرتتم ضعیفه ...اخه ما رو میترسونی؟! بهونه نت نیار .هوووچ کاری نمیتونی بکنی:auizz3ffy9vla57584x
نوتر 2014-11-11 مرضی و سپید من نتم ضعیفه ان شالله عمری باقی موند با هم حساب میکنیم در آینده حالا ببینید :New (6):
marzi ba 2014-11-11 اره والاااااااااا بین چی شده که راضی شده شماره مامانشو بده به الامی خخخخخخخخخ نوتر نامرت لااقل هماهنگ کن خودت میدونی که من رو چی بپوشم حساسم دقیقه نود میگفتی و خودم نمیفهمیدم که من نمی اومدم علوسیت ایششششششششششششششش
اره والاااااااااا بین چی شده که راضی شده شماره مامانشو بده به الامی خخخخخخخخخ نوتر نامرت لااقل هماهنگ کن خودت میدونی که من رو چی بپوشم حساسم دقیقه نود میگفتی و خودم نمیفهمیدم که من نمی اومدم علوسیت ایششششششششششششششش