AWWA
پسندها
357

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سعی نکن از محیطی که دلخواهِ تو نیست بگریزی؛

خداوند تو را آنجا گذاشته است تا باعث شود که به سرعت رشد کنی.

اگر همه ی راحتی های آرزوشده ات را در مکانِ خاصّی به دست آوری،

به خوبی رشد نخواهی کرد؛

بنابراین هرگز از محیطِ نامطلوب شکایت نکن و بر همه ی سختی ها پیروز شو.
    مثل بادبادک باش . . .

با اینکه میدونه زندگیش به نخی بنده ،

بازم تو آسمون میرقصه و میخنده . . .

همیشه بخند و نگران نباش ، بدون که نخ زندگیت دست خـــــداست

:heart::heart:
    :riz304::heart:مرسی آوا جونی

چ آواتار خوشگلی

:tonguesmiley:چ خوب آقاتون راضی شد عکستو بذاریا
    یادت باشد که اگر:

دنیایت کوچک باشد همه چیز را بزرگ میبینی.

غمها هر کدام برایت دیواری میشوند که جلو تو

و خوشبختی ات را سد میکنند.

غصه ها همانند دیوها در افسانه ها میشوند و

تو را به وحشت می اندازند.

اما اگر دنیایت بزرگ باشد و با نگاهی زیبا به دنیا بنگری

تمام غمها و غصه ها برایت کوچک می شوند.

آنقدر کوچک و حقیر که با تبسم به آنها می نگری و

تو همیشه پیروز میدانی:rose:
    سلام آوا جونییی..خوبی آجی؟چه خبرا؟همه چی خوبه؟دلم تنگ شده بود براات:rose:
    سلام عزیزم
    فدات تو لطف داری.بچه ها میگن شبیهم هنوز :) البته تو چشات خوشگل میبینه گلیییییییییی:riz304::ad54ad:
    خواهش می کنم، با این قیمت آلکاتل idol mini گوشی خوبیه منتها باطریش یخورده ضعیفه، هر روز شارژ نیاز داره. اگه تونستین بودجه رو ببرین بالاتر ارزش داره آوا خانم.بعدم این گوشیا رمشون 1 گیگه، برای اینکه تو واتس آپ و وایبر سرعت گوشی کم نشه رم گوشی باید 2 گیگ باشه، در نظر داشته باشین. من همیشه به هرکی میرسم میگم، یا نخرین یا اگه میخرین چیز خوب بخرین.
    منتها این سه برند یخورده پول برندشون هم رو می خورن، ولی گوشی های هوآوی و آلکاتل و اینا همون کیفیت رو میدن ولی ارزونتر. اگه فکر جیبتون هستین هوآوی و آلکاتل گوشی های خوبی میزنن. من آلکاتل idol mini رو واسه مادرم گرفتم، الآن نزدیک 1 ساله و راضیم هست، ولی خب آلکاتله و برند زیاد باکـلاسی نیست.
    خب مدلش فرق می کنه چی باشه. رنگ مشکی htc رو نگیرین، بخصوص این سری جدیداش رو، سری One منظورمه. چون پشتش داغ میشه و همچنین عرق هم می کنه تو دست بعد چند مدت لعابش میره.
    htc m8 گوشی خیلی خوبیه، خیلی هم محکمه. تست مقاومت گوشی تنها گوشی بود که از فقط از فاصله 3 متری افتادن ال سی دیش ترک بر میداره. پشت و روش هم خیلی دیر خش بر میداره.
    سامسونگ هم اکثرن خوبن. حواستون به باطریشون فقط باشه. زیر 1 تومن LG g pro خیلی عالیه. دو سیمکارته هم هست: LG G Pro Lite Dual - مشخصات گوشی موبایل ال جی جی پرو لایت دوال | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
    LG رو هم ملاک قرار بدین، درسته میگن ایششش LG!!! ولی گوشیاش واقعن خوش کیفیتن، همشون 2 سال گارانتی دارن. 2 سال خیلیه. LG ها هم اکثرن باطری های خیلی قوی ای دارن، اگه عمر باطری مد نظرتونه اول LG.
    خدا لعنتشون کنه این چینیا، یکی از بی عاطفه ترین آدمای روی زمینن. چه بلاهایی سر حیوونا که نمیارن، اون از جنین خوردنشون اینم از دستی دستی آدم کشتنشون..!!!
    خخخخ آره واسه منم بعضی وقتا اینطور میشه. همون روزا پرسیدم که تو پ خ گفتین. خواستین بخرین قبلش بگین چی میخرین من یه بررسی بکنم گوشی خوب بخرین.
    خب بعدشو که نشون نمیده ... طبیعتشه دیگه بوی خون بفهمه دلش میخواد بخوره

ولی اون بچه واقعا تعجب برانگیزناک بود .. آدم باورش نمیشه مردم کشوری اینطوری باشن .. آدم نیستن دیگه اینا که ... حالا باز خوبه مامان بچه از خودش احساسات نشون میده ... برنداشت جسد بچه رو بندازه تو سطل آشغال ... والا
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا