Marc0p0lo
پسندها
22

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• جان را به هیجان آورید، آنگاه آب و هوا و دهكده و شرایط شما در دنیا همگی ناپدید می شوند، دنیا استواری خود را از دست می دهد، هیچ نمی ماند جز جان و وجود پاك خداوندی كه در آن زندگی می كند.رالف والدو امرسون
    دريا باش...
    كه اگر به سويت سنگ پرتاب كردند،سنگ غرق بشود..نه اينكه تو متلاطم شوي
    شبتون قشنگ+خوابای دراکولایی:sarma:
    شب خوش
    وقت خریدن لباسهای پاییزی دقت کن، لباسهایی بخر با جیب های بزرگ، به اندازه دو دست! شاید همین پاییز عاشق شدی!!
    زندگي يك معما نيست، يك راز است. مي توان پاسخي براي معما يافت، اما راز به گونه اي است كه هرگز نمي توان پاسخي بر آن يافت.اوشو
    ما هم هستيم...شكر.
    تا باشه از اين گرفتارياااااااا:thumbsupsmileyanim:
    بره دکتر خوب میشه
    این مریض خوشبخت کی هست که من قراره پرستارش بشم؟؟
    شما هم گفتین که خوب بود!! اگه هم میگفتین بد بود هم ناراحت نمیشدم..:28:
    خدارو شکر به این علت گفتم که خدارو شکر هوا خوب بود.. چون چندوقته سرده.. کم و بیش ابریه و بارونی...
    خدا رو شکر... شمال که عالیه.. حالا کدوم استان رفتین؟
    عشقت را در مراقبه ات و مراقبه ات را در عشقت جاري ساز. اين همان چيزي است كه من تعليم ميدهم. اين همان چيزي است كه زندگي پويا ميخوانمش و زندگي مذهبي زندگيي پوياست. ژرف زندگي كن، از ته دل زندگي كن، يكپارچه با تمام وجود، به طوري كه وقتي مرگ در زد آماده باشي، آماده همچون يك ميوه رسيده براي فرو افتادن از درخت. مرگ بايد چنين باشد. اين آمادگي بايد با زندگي كردن با وجد و سرور و شيطنت فراهم آيد... "اوشو"
    همه لحظه ها زيبا هستند. فقط تو بايد پذيرا باشي و تسليم...يك شاهد... همه لحظه ها نعمتند، فقط تو بايد قادر به ديدن باشي. همه لحظه ها ميمون و مباركند. اگر تو با حق شناسي عميق بپذيري، هرگز هيچ چيزي عيب نخواهد كرد... "اوشو"
    سلام...خيرمقدم ماركو خان:bunnyearsmiley:
    كم پيدايي؟
    به به پارسال دوست امسال آشنا
    خوش اومدی عزیز
    :thumbsupsmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا