sane 2014-11-07 سلااااااااااااام سمانه جونم خوبی عزیزمممممممم اره اومدم اره میام این هفته رفته بودی آز؟ از انکوباتور ما چخبر؟
سلااااااااااااام سمانه جونم خوبی عزیزمممممممم اره اومدم اره میام این هفته رفته بودی آز؟ از انکوباتور ما چخبر؟
N@RVIN 2014-11-05 سلامت باشی منم هیچ گذران زندگی..خونه م هفته بعد میام با درسا چه میکنی؟ منم میخام توبه کنم درس بخونم دیگه
سلامت باشی منم هیچ گذران زندگی..خونه م هفته بعد میام با درسا چه میکنی؟ منم میخام توبه کنم درس بخونم دیگه
E E eeeeeeehsan 2014-11-03 اووووووه این هانی رو نیگا چقدر پیام بهت داده!!!!!! هانی پروف ما خار داره تشریف نمیاری؟؟؟؟؟ :/
هانیه 2014-11-03 تسویه د فقط بلسین جوروردوم...اوقدر سلام ورمشدوخ..اخیر جون دا من باشیمی سال میشدیم اشایا مثلن سنی جورمیرم....همشه د چایی الیند دی...
تسویه د فقط بلسین جوروردوم...اوقدر سلام ورمشدوخ..اخیر جون دا من باشیمی سال میشدیم اشایا مثلن سنی جورمیرم....همشه د چایی الیند دی...
هانیه 2014-11-03 نازلی گیزیم مواظب اول جونان..مند دعا الجینن..اود گالماخدان یورولموشام...خخخ...بو ایل ارشد دن چیخیم...
نازلی گیزیم مواظب اول جونان..مند دعا الجینن..اود گالماخدان یورولموشام...خخخ...بو ایل ارشد دن چیخیم...
هانیه 2014-11-03 اخی نیه وارام..اشیه جدیسن؟تعزیه...منی د دعا الجین...خصوصی یولادیم اونی اوخویرام...بعضا جولورم بعضا ناراحات اولورام...خخخخ...
اخی نیه وارام..اشیه جدیسن؟تعزیه...منی د دعا الجین...خصوصی یولادیم اونی اوخویرام...بعضا جولورم بعضا ناراحات اولورام...خخخخ...