melinaa 2014-11-04 تبریک تولد دخترا:عزیزم به دنیا اومدنت مبارک… -وای مرثی تبریک تولد پسرا:نره خر روز نحس تولدت مبارک… -باشه جنازه
تبریک تولد دخترا:عزیزم به دنیا اومدنت مبارک… -وای مرثی تبریک تولد پسرا:نره خر روز نحس تولدت مبارک… -باشه جنازه
Y Y yara 2014-10-31 فدای شفق مهربونم...........خیلی خانومی مهربونم... منم دوست دارم یه عالمه بانوی من:heart::thanks::heart::thanks:
فدای شفق مهربونم...........خیلی خانومی مهربونم... منم دوست دارم یه عالمه بانوی من:heart::thanks::heart::thanks:
Y Y yara 2014-10-30 فدات شفق مهربونم............مرسی بانوی من شما خودت سروری..تاج سری ...گلی ...گل چرا میاری
TaTi 2014-10-30 سلام بروی ماهت عزیز دلم.....ممنونم از لطفت خانوممممممممممممممممممم گل. از دعای خیر شما دوستای عزیزم بوده...سلامت باشی مهربونم.بوووووووووس
سلام بروی ماهت عزیز دلم.....ممنونم از لطفت خانوممممممممممممممممممم گل. از دعای خیر شما دوستای عزیزم بوده...سلامت باشی مهربونم.بوووووووووس
moj 2014-10-29 خوشی به رفقا و هم استانیامه...واقعا سرحالن... برنج خشک و سینه خیز و حموم شستن که تعریف نداره ولی باشه اگه خاطره خوب داشت به چشم تعریف میکنم... روز بخیر
خوشی به رفقا و هم استانیامه...واقعا سرحالن... برنج خشک و سینه خیز و حموم شستن که تعریف نداره ولی باشه اگه خاطره خوب داشت به چشم تعریف میکنم... روز بخیر
moj 2014-10-29 خواهش منم دیس شدم آره اونجا بودم-حواستون ب سیلاب ها باشه دیگه نزدیکن! تا خدا چی بخواد...ازون جاهاست که باس بگی این نیز بگذرد والا سخت میشه... بسلامت
خواهش منم دیس شدم آره اونجا بودم-حواستون ب سیلاب ها باشه دیگه نزدیکن! تا خدا چی بخواد...ازون جاهاست که باس بگی این نیز بگذرد والا سخت میشه... بسلامت
moj 2014-10-29 من از چند سال اونجا بودن همین روشن بودن کولرا تا آذر ماه و بارونایی که انگار یکی شیرآبو از بالا باز کرده یادم مونده!!!
من از چند سال اونجا بودن همین روشن بودن کولرا تا آذر ماه و بارونایی که انگار یکی شیرآبو از بالا باز کرده یادم مونده!!!