marzi ba 2014-10-07 ووووووووی لباس گرم بپوشم اعصابم خرد میشه سپید هههههههههه اون شب تا صب پشتم یخ کرد انگاری یخچال بسته بودن به پشتم اینا از علائم پیریه پارسال اینجوری نبودماااااااااا:riz277: هی روزگار نوتر چایی بیار دععععععععععععععععععععععععععه
ووووووووی لباس گرم بپوشم اعصابم خرد میشه سپید هههههههههه اون شب تا صب پشتم یخ کرد انگاری یخچال بسته بودن به پشتم اینا از علائم پیریه پارسال اینجوری نبودماااااااااا:riz277: هی روزگار نوتر چایی بیار دععععععععععععععععععععععععععه
marzi ba 2014-10-07 وووووووووووی دور از جونت دیگه نگو این حرفو منم الان خیلی سردمه تازشم پشتم عین این پیر زنا یخ کرده گرم نمیشه ههههههههههی ننه سرم هم یه کمی میدرده نوتر چایی بیار بخوریم گرم شیم
وووووووووووی دور از جونت دیگه نگو این حرفو منم الان خیلی سردمه تازشم پشتم عین این پیر زنا یخ کرده گرم نمیشه ههههههههههی ننه سرم هم یه کمی میدرده نوتر چایی بیار بخوریم گرم شیم
marzi ba 2014-10-07 ایششششششششششششش رفته نوتر اگه دست خالی بیای برا من خوراکی نیاری خو دانی باس باید بری یه بار دیگه برام خوراکی بیاری
ایششششششششششششش رفته نوتر اگه دست خالی بیای برا من خوراکی نیاری خو دانی باس باید بری یه بار دیگه برام خوراکی بیاری
marzi ba 2014-10-07 الهی خو گفتم که بروووووووووووو دکتر چرا نرفتی خو برو یه قرصی بخور الان فک کنم نوتر رفته برا من یه چی بیاره بخورم چون گفتم تشنمه
الهی خو گفتم که بروووووووووووو دکتر چرا نرفتی خو برو یه قرصی بخور الان فک کنم نوتر رفته برا من یه چی بیاره بخورم چون گفتم تشنمه
sepid71 2014-10-07 مرضی اینجایی؟ کوجای خووووووووو؟ وووووووووووووی سرما خوردم دارم می میرمممممممممم خووووووووووداع از چشام اشک میاد
مرضی اینجایی؟ کوجای خووووووووو؟ وووووووووووووی سرما خوردم دارم می میرمممممممممم خووووووووووداع از چشام اشک میاد
moj 2014-10-07 آنقدر "تعویـــــض" نکنید به خدا گاهی می توان رابطه ها را" تعمــــــیر" کرد حتی با یک لبـــخند... :a2d3:
آنقدر "تعویـــــض" نکنید به خدا گاهی می توان رابطه ها را" تعمــــــیر" کرد حتی با یک لبـــخند... :a2d3:
marzi ba 2014-10-07 سلام نوچ زیاد جالب نبود:14: اصلا باس این مخ منو برد گذاشت موزه فسیل شده برا خودش:::13::13:
marzi ba 2014-10-07 ووووووووی سپید سلوووووم حال منو از چچل میپرسی؟ اینها من اینجام ببین برا نوتر شاخ میزارم موقع بای بای با تو:bunnyearsmiley:
ووووووووی سپید سلوووووم حال منو از چچل میپرسی؟ اینها من اینجام ببین برا نوتر شاخ میزارم موقع بای بای با تو:bunnyearsmiley:
marzi ba 2014-10-07 ههههههههه قافل نداشت شماره حساب میدم پول همه عکسا رو بریز به حساب :a2d3::black_eyed: