najma
پسندها
16

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام نجما جان.تهرانی دیگه.آره؟خوش بگذره:bunnyearsmiley:
    سلام یه انتقاد و یه پیشنهاد دارم
    من میگم یه مسابقه دستکاری ژنتیکی تو انجمن بزارید میتونه جالب باشه

انتقادمم اینه که چرا تو انجمنتون یه تاپیکی نیست بین اعضا و مدیران تاپیک تا هر مشکلی پیش میاد بیان و در میون بزارن با مدیرا!یه جایی مثل دفتر مدیران انجمن :)
    سلام نجما جان.دانشگاه خوش میگذره؟میگما نجما اگه میشه شمارتو بهم بده باهات در تماس باشم بیام یه سر دانشکدتون ببینمت راجع به استادا و پروژه مشترک اگه بشه صحبت کنم.ممنون میشم:riz304:
    ...سلام
    بابا سحر خیز 8صبح امدی انجمن...
    کلاسات شروع شده!!؟
    دیدم آخرین اس رو ج ندادی اینجا واست پ گزاشتم....
    سلام نجما جون من یونیم.کلاسامون از دیروز شروع شده..شما چی؟
    نمیدانم چجوری از لطفت خانمی تشکر کنم.دستت درد نکنه.ایشالا همیشه موفق باشی
    :smilies-azardl (113
    سلام نجما جان.شما همون سال اول قبول شدین؟ توی کنکور وزارت علوم هم شرکت کردین؟
    کتاب تست سلولی مولکولی عبادی میکروطبقه بندیه یا بر اساس آزمون های سال های مختلف تنظیم شده؟
    شما برای زبان چی خوندین؟ببخشید سوالام زیاد شدن. ممنونم از راه نماییتون
    salam,,khob hastin?tabrik migam...man jozveye aghaye jafarnejado daram,,,hamrah ba iqb...aya lazeme ketabe ganjine ro ham bekharam?
    قربونت برم...ببخشی که منم به زحمتت انداختم.هیچوقت لطفت را فراموش نمیکنم:rose:
    سلام عزیزم ممنون امیدوارم کامل باشه هر چند نکته ک خیلی زیاده ولی ترجیح دادم بچه ها این فصل رو کامل و خوب بخونن چون حجمشم کمه..
    من فردا صب تا عصر تبریزم ایشالا شب میذارم نکاتو..فعلا شب خوش عزیزم..ما رفتیم!!!!!!
    عزیزم وظیفه س ایشالا ک به درد بچه ها بخوره..اگه کم و کسری داش تو کمک کن تا کامل بشه
    حالا که خوش ذوقی اینم تقدیم به شما..
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا