هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی زیات دویدی بزن گلوت تازه شه:riz481:

به قول بانو سانی(هانیعععععععععععع این چه وضعشه ایشششششش ؟)هانیععععع قیزیم نازیممممممم دیگه بیجنبه بازی بسه ...خجالت بکش....
    وضغیت الانم کتاب روبه رومه فکرم جا دیگه است خدایا خودت کمک کن..چقدر بی ظرفیتم من خخخخ

هانی آبرومونو بردی با این خواب دیدنت آخه میدوان دنبال هواپیما |: نمیگی یکی بشنوه میگه ندید بدیدن برو خوابای با کلاص ببین ...مثلا خواب ببین از هواپیما جا موندی بعد تصمیم گرفتی بری خونه هواپیما شخصی خودت بری مسافرت:riz481:
    لامپ خونت روشن مونده بوده:idea_majidonline: هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش
    سلوم هانی:ph34r-smiley:
    رفتی سراغت روشن مونده یا هنوز هستی
    بزا ی زره تمیز کنم راه دلت باز شه:riz303:

ایشششششششششششششششششششش دیگه نبینم دلت بگیره گریه کنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    هفته بعد هم بیا با ناری حماسه بیافرینیم:4d564ad6:
    مرضی بابوییی...... اخرشم باید فقط بابویی خودمو داشته باشه...... ایول....راستی کجا هرشب لالایی میگفتی....هر شب فلک بود که...... :-/

خخخخخه نشون بده منم عکس کارناممو نشون میدم
    برو اجی شبت خوش
    ایشالا هر چی هس زود درس شه :)
    من برممممممممممم باز نمیشه صفحه هااااااااااااااااااااا.....شاید شب سر زدمممممممممممممم...ببحشید مرضیییییییی جونم ونیکککککککک داداش خوبممممممممم....نیک فامیلیشو بهت میگم الان نت ندارم شاید شناختیش...راستی کارنامتو نیاوردی که سانی ومن ببینیممممممممممممممممممم
    خخخخخخخخخخخ نیکککککککککک ترکیدم از خنده....به شوکاااااااا گفتم برو از اون بپرس....خخخخخخخخخخخخخخخ......سرعتم داغون ...
    ممد پسرم غمت نباشه تو خصوصی هم بگه خودم اخر شب به جایی لالایی که هر شب برات میخونم امشب داستان دل گرفتن هانی رو میگم خخخخخ

ممد
    تو خصوصی به مرضی نگی چرا ناذاحتیا. همین جا بگو.... منم شب از فضولی خوابم نمیگیره ها خخخخخخخ

دهععع

به سانی نامردم بگو...... عکس همشهریمو بده.. چشام درد گرفت از بس چش انتظارش موندم
    هانی عسیسم چی شده بهت نبینم دلت گرفته باشه
    :sadsmiley:
    اره پس چی فکر کردی میتونم برش گردونم هههههه
    پولمو بده زود باش
    :rolleyessmileyanim:
    بلوووووووووو بابا کی گفته بیق ددت پولداره هووووووووووووم
    پول تو جیبیشو میاد از من میگیره
    ههههههه
    پولمو بده و الا میرم همه اون چیزا رو که طی عملیات انجام دادم همشو برمیگردونماااااااااا
    :thumbsupsmileyanim:
    هانی جونم عملیات با موفقیت انجام شد
    شماره حساب میدم پول رو واریز کن به حسابم

خخخخخخخ:motat::motat:
    هانی ان شالله زودی زودی خبرای بهتری میشنوم ازت
    دیگه ببینیم خدا برامون چی میخاد ما هیچکاره ایم:)
    غصه نخور یکمی بخند:))))))
    بوووووص تف تفی
    مرسی شوکاااااااااااااااااااااااااا جونممممممم بهتر شدمممممممممممم.....چقدر خوبه که تو رو دارم......گریه کردم سرم درد میکنه یکم برم ابخافم...دلم برا اونم میسوزه ولی نمیخامش...میسی عشقولی به حرفام گوش کردی....بوصصصصصصصصص
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا