sane 2014-10-03 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی زیات دویدی بزن گلوت تازه شه:riz481:
هانیه 2014-10-03 به قول بانو سانی(هانیعععععععععععع این چه وضعشه ایشششششش ؟)هانیععععع قیزیم نازیممممممم دیگه بیجنبه بازی بسه ...خجالت بکش....
به قول بانو سانی(هانیعععععععععععع این چه وضعشه ایشششششش ؟)هانیععععع قیزیم نازیممممممم دیگه بیجنبه بازی بسه ...خجالت بکش....
هانیه 2014-10-03 وضغیت الانم کتاب روبه رومه فکرم جا دیگه است خدایا خودت کمک کن..چقدر بی ظرفیتم من خخخخ
maxin 2014-10-03 هانی آبرومونو بردی با این خواب دیدنت آخه میدوان دنبال هواپیما |: نمیگی یکی بشنوه میگه ندید بدیدن برو خوابای با کلاص ببین ...مثلا خواب ببین از هواپیما جا موندی بعد تصمیم گرفتی بری خونه هواپیما شخصی خودت بری مسافرت:riz481:
هانی آبرومونو بردی با این خواب دیدنت آخه میدوان دنبال هواپیما |: نمیگی یکی بشنوه میگه ندید بدیدن برو خوابای با کلاص ببین ...مثلا خواب ببین از هواپیما جا موندی بعد تصمیم گرفتی بری خونه هواپیما شخصی خودت بری مسافرت:riz481:
sane 2014-10-02 سلوم هانیh34r-smiley: رفتی سراغت روشن مونده یا هنوز هستی بزا ی زره تمیز کنم راه دلت باز شه:riz303: ایشششششششششششششششششششش دیگه نبینم دلت بگیره گریه کنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هفته بعد هم بیا با ناری حماسه بیافرینیم:4d564ad6:
سلوم هانیh34r-smiley: رفتی سراغت روشن مونده یا هنوز هستی بزا ی زره تمیز کنم راه دلت باز شه:riz303: ایشششششششششششششششششششش دیگه نبینم دلت بگیره گریه کنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هفته بعد هم بیا با ناری حماسه بیافرینیم:4d564ad6:
Nike313 2014-10-02 مرضی بابوییی...... اخرشم باید فقط بابویی خودمو داشته باشه...... ایول....راستی کجا هرشب لالایی میگفتی....هر شب فلک بود که...... :-/ خخخخخه نشون بده منم عکس کارناممو نشون میدم برو اجی شبت خوش ایشالا هر چی هس زود درس شه
مرضی بابوییی...... اخرشم باید فقط بابویی خودمو داشته باشه...... ایول....راستی کجا هرشب لالایی میگفتی....هر شب فلک بود که...... :-/ خخخخخه نشون بده منم عکس کارناممو نشون میدم برو اجی شبت خوش ایشالا هر چی هس زود درس شه
هانیه 2014-10-02 من برممممممممممم باز نمیشه صفحه هااااااااااااااااااااا.....شاید شب سر زدمممممممممممممم...ببحشید مرضیییییییی جونم ونیکککککککک داداش خوبممممممممم....نیک فامیلیشو بهت میگم الان نت ندارم شاید شناختیش...راستی کارنامتو نیاوردی که سانی ومن ببینیممممممممممممممممممم
من برممممممممممم باز نمیشه صفحه هااااااااااااااااااااا.....شاید شب سر زدمممممممممممممم...ببحشید مرضیییییییی جونم ونیکککککککک داداش خوبممممممممم....نیک فامیلیشو بهت میگم الان نت ندارم شاید شناختیش...راستی کارنامتو نیاوردی که سانی ومن ببینیممممممممممممممممممم
هانیه 2014-10-02 خخخخخخخخخخخ نیکککککککککک ترکیدم از خنده....به شوکاااااااا گفتم برو از اون بپرس....خخخخخخخخخخخخخخخ......سرعتم داغون ...
خخخخخخخخخخخ نیکککککککککک ترکیدم از خنده....به شوکاااااااا گفتم برو از اون بپرس....خخخخخخخخخخخخخخخ......سرعتم داغون ...
marzi ba 2014-10-02 ممد پسرم غمت نباشه تو خصوصی هم بگه خودم اخر شب به جایی لالایی که هر شب برات میخونم امشب داستان دل گرفتن هانی رو میگم خخخخخ ممد
ممد پسرم غمت نباشه تو خصوصی هم بگه خودم اخر شب به جایی لالایی که هر شب برات میخونم امشب داستان دل گرفتن هانی رو میگم خخخخخ ممد
Nike313 2014-10-02 تو خصوصی به مرضی نگی چرا ناذاحتیا. همین جا بگو.... منم شب از فضولی خوابم نمیگیره ها خخخخخخخ دهععع به سانی نامردم بگو...... عکس همشهریمو بده.. چشام درد گرفت از بس چش انتظارش موندم
تو خصوصی به مرضی نگی چرا ناذاحتیا. همین جا بگو.... منم شب از فضولی خوابم نمیگیره ها خخخخخخخ دهععع به سانی نامردم بگو...... عکس همشهریمو بده.. چشام درد گرفت از بس چش انتظارش موندم
marzi ba 2014-10-02 اره پس چی فکر کردی میتونم برش گردونم هههههه پولمو بده زود باش :rolleyessmileyanim:
marzi ba 2014-10-02 بلوووووووووو بابا کی گفته بیق ددت پولداره هووووووووووووم پول تو جیبیشو میاد از من میگیره ههههههه پولمو بده و الا میرم همه اون چیزا رو که طی عملیات انجام دادم همشو برمیگردونماااااااااا :thumbsupsmileyanim:
بلوووووووووو بابا کی گفته بیق ددت پولداره هووووووووووووم پول تو جیبیشو میاد از من میگیره ههههههه پولمو بده و الا میرم همه اون چیزا رو که طی عملیات انجام دادم همشو برمیگردونماااااااااا :thumbsupsmileyanim:
marzi ba 2014-10-02 هانی جونم عملیات با موفقیت انجام شد شماره حساب میدم پول رو واریز کن به حسابم خخخخخخخ:motat::motat:
شوکا88 2014-10-02 هانی ان شالله زودی زودی خبرای بهتری میشنوم ازت دیگه ببینیم خدا برامون چی میخاد ما هیچکاره ایم غصه نخور یکمی بخند))))) بوووووص تف تفی
هانی ان شالله زودی زودی خبرای بهتری میشنوم ازت دیگه ببینیم خدا برامون چی میخاد ما هیچکاره ایم غصه نخور یکمی بخند))))) بوووووص تف تفی
هانیه 2014-10-02 مرسی شوکاااااااااااااااااااااااااا جونممممممم بهتر شدمممممممممممم.....چقدر خوبه که تو رو دارم......گریه کردم سرم درد میکنه یکم برم ابخافم...دلم برا اونم میسوزه ولی نمیخامش...میسی عشقولی به حرفام گوش کردی....بوصصصصصصصصص
مرسی شوکاااااااااااااااااااااااااا جونممممممم بهتر شدمممممممممممم.....چقدر خوبه که تو رو دارم......گریه کردم سرم درد میکنه یکم برم ابخافم...دلم برا اونم میسوزه ولی نمیخامش...میسی عشقولی به حرفام گوش کردی....بوصصصصصصصصص