Y Y yara 2014-10-02 وووویی منم دوست دارم ببینمتون.........افرین همیشه از این دیدارها بذارید....:28::smilies-azardl (113:rose: بوس تپل مپل برای دخملای دیدار
وووویی منم دوست دارم ببینمتون.........افرین همیشه از این دیدارها بذارید....:28::smilies-azardl (113:rose: بوس تپل مپل برای دخملای دیدار
Y Y yara 2014-10-02 خخ هانیه جون.........میبینم حماسه افریدی رفتی دیدار...:4d564ad6::rolleyessmileyanim:
هانیه 2014-10-01 شوکا من که نخوندم هنوز میکروبم نه سلولی داره نه زنتیک ولی دوتاشونم درسای مهمی ان.....ریسک نکن...
شوکا88 2014-10-01 هانی این تست نجات مهدیرو میشهه بجا خود کتاب خوند؟ینی فقط ازقسمتای تشریحیش خوند؟میخام اخرا برا ژنتیک بخونم اخه میدونی ک هماتو ژنتیک ندارع
هانی این تست نجات مهدیرو میشهه بجا خود کتاب خوند؟ینی فقط ازقسمتای تشریحیش خوند؟میخام اخرا برا ژنتیک بخونم اخه میدونی ک هماتو ژنتیک ندارع
شوکا88 2014-10-01 اها من گنجینه بیوشیمی میخام با تست عبادی سلولی کلاسیک ژنومیک نخریدم از مال کتابخونه یونی استفاد میکردم اونموقعا
اها من گنجینه بیوشیمی میخام با تست عبادی سلولی کلاسیک ژنومیک نخریدم از مال کتابخونه یونی استفاد میکردم اونموقعا
هانیه 2014-10-01 تست ژنتیک نجات مهدیه رو گرفتم از دوستم...برا سلولی هم تست پردازش داشتم خودم...تست جلال مردانه هم گفتن منتشر نمیشه کلن...چزوه خ. ل . ی.ل.ی. که بهت گفته بودم به نظرم بسه...یک جاهایی اگه دیدم گیر کردم لودیش دارم....
تست ژنتیک نجات مهدیه رو گرفتم از دوستم...برا سلولی هم تست پردازش داشتم خودم...تست جلال مردانه هم گفتن منتشر نمیشه کلن...چزوه خ. ل . ی.ل.ی. که بهت گفته بودم به نظرم بسه...یک جاهایی اگه دیدم گیر کردم لودیش دارم....