princess
پسندها
8

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام دوست عزیز...خوبی؟شما ارشد دادید؟دوست دارم از اطلاعات همدیگه بیشتر استفاده کنیم:smilies:
    کرم ابریشم ابتدا بصورت کرم است و موقعی که به دور خود پیله ای می تند، ظاهراٌ مرده به نظر می رسد. اما در واقع چنین نیست. بله او در حال تبدیل شدن به پروانه است. گاهی اوقات کافی است که به خدا اعتماد کنیم، زیرا اوست که می داند چه موقع ما باید به پروانه مبدل شویم...
    کلمات چنان قدرتی دارند که می توانند آتش جنگی را بیفروزند و یا صلحی را بر قرار سازند ،رابطه ای را به نابودی کشانند و یا آنرا محکمتر کنند.
    سلام
    امضاتون رو دوست دارم و بهش اعتقاد دارم
    انسان تا وقتی فکر می کند نارس است به رشد و کمال خود ادامه می دهد و به محض آنکه گمان کرد رسیده شده است ، دچار آفت می شود .
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
    انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز
    سلام عزیزم.خوبی؟ببخش دیر جوابتو دادم.ممنونم از پیامهای نازت.روزتم پسا پس مبارک.با پیغامهای قشنگت حیلی خوشحالم کردید.موفق و کامیاب باشی.
    اختیار دارین .خاستم یه جورایی نوشته های قشنگتون رو جبران کرده باشم:rose:
    آره میشه. بالای باکس پیغام نوشته: زیبا کردن تر پروفایل...
    سلام پرنسس جان
    خداوند لبخندی زد و از لبخند او دختر آفریده شد، لبخند زیبای خداوند، روزت مبارک
    روزی ما دوباره کبوترهایمان را

پرواز خواهیم داد

و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت

و من آن روز را انتظار می کشم

حتی روزی که نباشم..

شاملو
    دنبال کسی برو که باعث میشه لبخند بزنی ، چون فقط یه لبخنده که میتونه
    باعث بشه یه روز خیلی تاریک، کاملا روشن به نظر بیاد..
    اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم ها و اشیاء...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا