bioshimi@
پسندها
165

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ای وای ترکیدم...منم الان یک دوست دارم میگه اردواج نکنیاااااااااا خریت.....فک کنم مشکلات زندگی بهش فشار اورده بود....
    البته امار کلیش موند هنوز...بعدن اونم اطلاع رسانی میکنم به دوستان...باز من خوبم یک دوست دارم مضمون 80درصد اس هاش فلانی حاملس.....یکی دیگه هم میگه فلانی بچه اش به دنیا اومد...هانی وطیفه خطیر مادری ول کردی نشستی باکتری حفظ میکنی...خخخخ
    انشالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله....ای وای امروز به یکی از دوستام زنگ زدم میبینم خیلی مودب شده ...منم میگم چطوری؟مجردی؟میگه نه خیر نامزد کردم الانم باهمیم....میگم وووویییییییی یکی پیدا شد بگیرتت....میگه هانی جان بعدن باهم حرف میزنیم عزیزم....خخخخخخخ....بعدشم من گزارش دادم....ای وای یادم رفت بگم به سانی....خخخخ
    ماشالله این ور همه ترکوندن....خخخخخ...ایشالله عروسی مهسا ناری من.....دعوت میکنیم میایی.....سمانه تو حالا حالاها باید بدرسی ...باید دکترا قبول شی...بعد ازدواج:4d564ad6:
    نه بابا مامانش میگفت زرگر...بعدش فهمیدیم شاگرد مغازه اس....خوبه انالیزش نکردم.....دچار توهم قبل ازدواج بشم:25r30wi:
    باز از این عروسی راضیم هم عروس هم داماد هر دو دهه 60میباشن هرچند از عروس بزرگترم...:riz481:
    اره عروسی منم میرم به امید دیده شدن در جمع بانوان پسردار ...بلکه دیده شدیم.....:riz481:
    یاد دیپلم دفعه قبلی افتادم..میترسم اینبار سیکل باشه طرف:4d564ad6::4d564ad6:
    فدات....اگه کتابفروشی های تب نداشته باشن نمایشگاهشم ندارع که واس چی بیام....7مهر در طی میباشم..ببینم قسمت باز میشع یا نع:25r30wi:
    چهار چیز را هرگز فراموش نکن :
    1- به همه نمی توانی کمک کنی.
    2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی.
    3- همه تو را دوست نخواهند داشت.
    4- همه را نمی توانی راضی نگه داری.
    پس زندگی کن ، آنگونه که خودت می خواهی...❥✿.⁀‿⁀.✿❥
    مرسی سمانه جونم زیبا بود
    بووووس بر تو :thumbsupsmileyanim:
    درود

ممنون...با اینکه پاییزو دوست ندارم...........این قشنگه...:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...