نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ههههه خو یکی از روش های اعتراف گیری زدنه
    البته من نمیزنماااااااااااااا
    از روش های مدرن و به روز اعتراف گیری استفاده میکنم
    :motat::motat:
    معلومه که صحیح صحیح میگم

حالا زود تند سریع اعتراف کن تا از روش های دیگه ای برای اعتراف گیری استفاده نکردم:smiliess (11):
    هههههه فکر کردی یه اعترافی ازت بکشم که خودت هم بمونی چیطور اعتراف کردی

میدوی که بیشتر بابت چی اعتراف میگشم که من چی بپوشم
    میدونی که یه جورایی صاحب مجلسم :sarma:
    مرسی نوتر لطف کردی...راستی....تو پیج سپید یه سر برو....
    نوتر بالام تو پروف سپید خوندم خیلی عجله داریاااااااا
    هوووووووم
    خبرایی بیده به سپید اماده باش دادی؟هوووم
    خو چرا بدون هماهنگی اماده باش میدی تو مگه نمیدونی من رو چی بپوشم حساسم

باس بیا تو نخت بینم چه خبره؟
    ممنون بابت امتیاز:riz304:

خودت که میدونی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد
    یه جورایی هوارتا :dadad4:
    درود بر مدیر نوتر

یه سوال دارم..... مدرک زبان msrt رو وزارت بهداشت واسه دکترا قبول میکنه؟
    نوتر دخترای شمال ک ماهن ...همه میدونن.مهربون.. بساز ... با ادب .خوش اخلاق ...خوشگل
    برات پیدا میکنم نترس...عجله داریا:25r30wi: برا تو یه دختر مث خودت پیدا میکنم...غیرتی و حساس و یکم مغرور ;)
    اونوقت مطمئنی اینایی ک گفتی در مورد خودته؟!:65d6a5d6s:
    حسوووووووووووووووووووووووود اییییشششششش
    چچل سلیقه نداری:smilies-azardl (12):eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    سلام
    بیا پروفمو ببین چه خوشگلش کردم
    فقط چشم روشنی یادت نره بیاری:4d564ad6::4d564ad6:
    سالاد نوشابه ؟چیزدیگه ای نمیخوای/؟
    ایشششش اصن خوشم نیومد :|
    خو اصن درمورد تو من چی بگم ب دختره.تو چی داری اخه خخخخخخخ
    دومی منطورت خوجل هست/؟ معروف باشه دیگه چه صیغه ایه؟ جنیفر لوپز خوبه هااااا معروفم هست خخخ
    ما حاشیه‌نشین هستیم.مادرم می‌گوید: «پدرت هم حاشیه‌نشین بود، در حاشیه به دنیا آمد، در حاشیه جان کند و در حاشیه مرد.»من در حاشیه بزرگ شدم و به مدرسه رفتم.در مدرسه گفتند: «جا نداریم.»مادرم گریه کرد. مدیر مدرسه گفت: «آقای ناظم اسمش را در حاشیه دفتر بنویس تا ببینیم!»من در حاشیه می‌نشینم.در حاشیه مدرسه می‌نشینم و توپ بازی بچه‌ها را نگاه می‌کنم، چون لباسم همرنگ بچه‌ها نیست.من روزها در حاشیه خیابان کار می‌کنم و بعضی شبها در حاشیه پیاده‌رو می‌خوابم.من حاشیه‌نشین هستم.ولی معنی کلمه حاشیه را نمی‌دانم.از معلم پرسیدم: «حاشیه یعنی چه؟»گفت: «حاشیه یعنی قسمت کناره هر چیزی، مثل کناره لباس یا کتاب یا مثل حاشیه شهر که زباله‌ها را در آنجا می‌ریزند.»من گفتم: «مگر آدمها زباله هستند که بعضی از آنها را در حاشیه شهر ریخته‌اند؟» معلم چیزی نگفت. من حاشیه‌نشین هستم.به مسجد می‌روم، در حاشیه مسجد نماز می‌خوانم، نزدیک کفشها؛ در حاشیه جلسه قرآن می‌نشینم. من قرآن خواندن را یاد گرفته‌ام، قرآن کتاب خوبی است.قرآن حاشیه ندارد.هیچ کلمه‌ای را در حاشیه آن ننوشته‌اند.من قرآن را دوست دارم.همه چیز باید مثل قرآن باشد.
    عه جداااااااااااا؟ ایوووووووووووووووووووووووووووووول باچه مشخصات بده من دنبالش میگردم برات
    بقول مرضی وای من چی بپوشم :thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا