نگاه
پسندها
6

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام میتونیم حرف بزنیم؟شما مطالعه رو شروع کردی؟چی خوندی؟
    کرم ابریشم ابتدا بصورت کرم است و موقعی که به دور خود پیله ای می تند، ظاهراٌ مرده به نظر می رسد. اما در واقع چنین نیست. بله او در حال تبدیل شدن به پروانه است. گاهی اوقات کافی است که به خدا اعتماد کنیم، زیرا اوست که می داند چه موقع ما باید به پروانه مبدل شویم...
    دلتنگ شدن حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکباره تمنای بودنش را می کند
    موقعی که اوضاع بر وفق مراد نیست، اغلب اشخاص فکر می کنند ( همیشه به همین منوال خواهد بود.) اما شاید بتوانید از تمثیل بهتری هم استفاده کنید. مثلاٌ ( زندگی هم دارای فصلهایی است و من اکنون در فصل زمستانم)... در زمستان بعضیها یخ می زنند و بعضی دیگر اسکی بازی می کنند!بعلاوه در پس هر زمستانی بهاری است! همچنان که در پی هر روزی شبی است . خورشید طلوع می کند و می توان دانه های تازه ای کاشت. آنگاه تابستان و سپس پائیز و فصل برداشت فرامی رسد. آنتونی رابینز
    دوست داشتن و مورد محبت قرار گرفتن بزرگترین لذت دنیا است .
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
    انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز
    سلام عزیزم.خوبی؟ببخش دیر جوابتو دادم.حتما دعات میکنم و امیدوارم بهترینها برات تو زندگی اتفاق بیفته.رنگ جدید هم مبارک.روزتم پسا پس مبارک.دیگه کمتر از لب تابم به انجمن سر میزنم ولی باگوشیم همیشه دنبالتون میکنم و جویای احوالتون ستم.تو این فرصت باقیمانده هم بشین کمی بدرس که دیگه بعد این وقت کم میاری.دوست دارم.مواظب خودت باش
    دوباره سلام نگاه جان
    لینک باد جنوبی South-Wind درست نیست مثل اینکه...یه سر بزن بهش
    دکستر جان منم موسیقی بیکلام کلاسیک خیلی دارم، دوست دارم بقیه هم از این اهنگهای لایت زیبا استفاده کنن ولی متاسفانه براش لینک ندارم. باید بگردم تا لینک آهنگ اوریجینالش رو پیدا کنم. که زمان میبره..

سلام آپلود کنشون:riz304:
    میشــــه اسـم پاکتو رو دل خـــــدا نوشت / میشه با تو پر کشید تــــوی راه سرنوشت

میشـــه با عطـر تنت تا خــــود خـدا رسید/میشــه چشــم نازتو رو تن گلهــــا کـشید

روز دختر مبارک:applause:
    سلام ...تو خواب و زندگی نداری این وقت شب اینجایی؟!!
    :28::25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا