abtin13 2014-09-09 بعضی وقتا همین موضوعات به ظاهر حاشیه ای در واقع همون چیزایی هستن که کارگردان فیلم میخواد به بیننده هاش منتقل کنه.البته بیننده های باهوش ترش
بعضی وقتا همین موضوعات به ظاهر حاشیه ای در واقع همون چیزایی هستن که کارگردان فیلم میخواد به بیننده هاش منتقل کنه.البته بیننده های باهوش ترش
abtin13 2014-09-08 یه سوال.هر چی ک تعداد پستها بالا میره رتبه هم بالا میره: کاربر فعال، پاسخگو و راهنما ، کاندیدای مدیریت بعد این کاندیدای مدیریت آیا تبدیل به مدیر میشن همگی؟
یه سوال.هر چی ک تعداد پستها بالا میره رتبه هم بالا میره: کاربر فعال، پاسخگو و راهنما ، کاندیدای مدیریت بعد این کاندیدای مدیریت آیا تبدیل به مدیر میشن همگی؟
solarbeh 2014-09-07 سلام awwa خانم ممنون لطف دارید، آره عقد کردم خداروشکر متولد 70 بودم، نه بابا سنم کم نسیت خخخخخ آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما دارم آجی
سلام awwa خانم ممنون لطف دارید، آره عقد کردم خداروشکر متولد 70 بودم، نه بابا سنم کم نسیت خخخخخ آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما دارم آجی
abtin13 2014-09-07 علیک سلام.قبلا نقشه ای نداشته ولی الان داره.منتها پلید نیست کاملا خیر و البته ماجراجویانه اس:smiliess (4):
علیک سلام.قبلا نقشه ای نداشته ولی الان داره.منتها پلید نیست کاملا خیر و البته ماجراجویانه اس:smiliess (4):
shayna 2014-09-07 ممنون...خواهش میکنم عزیزم...:28: بلهههه... :rolleyessmileyanim: میخواستم جواب تو رو بشنوم :tonguesmiley:
ممنون...خواهش میکنم عزیزم...:28: بلهههه... :rolleyessmileyanim: میخواستم جواب تو رو بشنوم :tonguesmiley: