shayna 2014-09-06 لطف داری عزیزممم...:4d564ad6: مرسی از امتیازت خانومی....:thanks: ممنون ازت که شرکت کردی التماس دعا آبجی گلممم....:heart::heart:
لطف داری عزیزممم...:4d564ad6: مرسی از امتیازت خانومی....:thanks: ممنون ازت که شرکت کردی التماس دعا آبجی گلممم....:heart::heart:
shayna 2014-09-06 حرف دلم بود عزیزم....:heart::heart: بدون هیچ تعارفی! پستا و تاپیکات واقعا شایسته بهترین تقدیر وتشکرن....:rose::rose:
حرف دلم بود عزیزم....:heart::heart: بدون هیچ تعارفی! پستا و تاپیکات واقعا شایسته بهترین تقدیر وتشکرن....:rose::rose:
shayna 2014-09-06 مرسی آبجی جونممم...:thanks::28: خواهش میکنم شفق گلی...همه پست هات امتیاز دارن عزیزم...:heart::heart:
نوتر 2014-09-05 ممنونم. قابل شمارو نداشت. یه توصیه عمومی برا کاربرا بود. به خاطر همون تو بحث آزاد بود من خیلی دیگه نمیتونم تشخیص بدم کدوم تاپیک کجا باید باشه برا همون اونجا زدم ممنونم:rose:
ممنونم. قابل شمارو نداشت. یه توصیه عمومی برا کاربرا بود. به خاطر همون تو بحث آزاد بود من خیلی دیگه نمیتونم تشخیص بدم کدوم تاپیک کجا باید باشه برا همون اونجا زدم ممنونم:rose:
Y Y yara 2014-09-05 فدات شفق جان...خیلی لطف داری باجی گلم........خخخ این شکلک مبوب رو خوب اومدی باجی یه شکلک دیگه هم هست اونم خیلی دوس دارم...اینه:.:tsimuzpzwoap1t9y3o7... عزیزم بانوشفق مهربونم...منم همیشه بیادتم ..همیشه :thanks::28::4d564ad6:
فدات شفق جان...خیلی لطف داری باجی گلم........خخخ این شکلک مبوب رو خوب اومدی باجی یه شکلک دیگه هم هست اونم خیلی دوس دارم...اینه:.:tsimuzpzwoap1t9y3o7... عزیزم بانوشفق مهربونم...منم همیشه بیادتم ..همیشه :thanks::28::4d564ad6:
آسمون 2014-09-05 فدای تو شفق جووون...انشالله خبرقبولی خودتوبشنوم یاد قدیما افتادم که بیشترباهم. درارتباط بودیممسی بابت اسم تاپیک
فدای تو شفق جووون...انشالله خبرقبولی خودتوبشنوم یاد قدیما افتادم که بیشترباهم. درارتباط بودیممسی بابت اسم تاپیک
Y Y yara 2014-09-05 ممنون شفق جان ...منم خوبم.... فدات عزیزم.....خودت گلی شفق جان گل چرا میاری:heart:
mahii 2014-09-04 سلوم شفقی باورت میشه این عکس اواتارم کپ عکس بچگیمه؟!!!!!! ههههه چه شباهتا ادم میمونه ههههه فقط من ابروهام باز بودن
سلوم شفقی باورت میشه این عکس اواتارم کپ عکس بچگیمه؟!!!!!! ههههه چه شباهتا ادم میمونه ههههه فقط من ابروهام باز بودن