N@RVIN 2014-09-04 خخخخخخخخخ هانی من کی به تو پیشنهاد دادم هاااااااااان خخ:smiliess (15): خخخخ عین این نامرتای زندگی بهم زن عمل کردی خخخخخخ )
خخخخخخخخخ هانی من کی به تو پیشنهاد دادم هاااااااااان خخ:smiliess (15): خخخخ عین این نامرتای زندگی بهم زن عمل کردی خخخخخخ )
crazy 2014-09-04 صندوقتم که پره!ج پیغامتو اینجا میدم پس :tonguesmiley: نه نگران نباش عزیز دلمممم قربونت برم انقد مهربونی عشقم بووووووووووس از لپات :riz304::28::heart:
صندوقتم که پره!ج پیغامتو اینجا میدم پس :tonguesmiley: نه نگران نباش عزیز دلمممم قربونت برم انقد مهربونی عشقم بووووووووووس از لپات :riz304::28::heart:
Y Y yara 2014-09-04 سلام ناری عزیزم ممنون گلم خوبم............شماخوبی عزیزم؟ خخخ ناری مثلا رفتم دنبال کار پایان نامه م خخخ ....... نه عزیزم این حرفا چیه ......مگه میشه ناری گلم تحویل نگیرم....فقط کم میام این روزا ممنون از دعوتت عزیزم
سلام ناری عزیزم ممنون گلم خوبم............شماخوبی عزیزم؟ خخخ ناری مثلا رفتم دنبال کار پایان نامه م خخخ ....... نه عزیزم این حرفا چیه ......مگه میشه ناری گلم تحویل نگیرم....فقط کم میام این روزا ممنون از دعوتت عزیزم
هانیه 2014-09-04 هنوز دیر نشده رو پیشنهادت میفکرم ...از اولش هم گفتم سپیده به درد تو نمیخوره ...خخخخخخخخ
shayna 2014-09-04 دعوت شدی ناروین جون: http://olumpezeshki.ir/thread14121-6.html#post541276 این گلا رو تقدیم میکنم به آبجی گلم:
دعوت شدی ناروین جون: http://olumpezeshki.ir/thread14121-6.html#post541276 این گلا رو تقدیم میکنم به آبجی گلم:
mahii 2014-09-03 سلام معصومه جیگر طلا دعوتت کردم چالش سطل اب یخ بعذش دیدم چقد تو دعوت شدی...اوخی دلم سوخت خو ...ولی بازم بیا خوشال میشم:bunnyearsmiley::thanks: ناری لینکشو نتونستم بذارم هههههههه شرمنده صفه 19 هست پست شماره 189:smiliess (12):
سلام معصومه جیگر طلا دعوتت کردم چالش سطل اب یخ بعذش دیدم چقد تو دعوت شدی...اوخی دلم سوخت خو ...ولی بازم بیا خوشال میشم:bunnyearsmiley::thanks: ناری لینکشو نتونستم بذارم هههههههه شرمنده صفه 19 هست پست شماره 189:smiliess (12):
crazy 2014-09-03 خووووووووووووووووووبی شریک؟؟؟؟ ی جای بد خخخخخخخخخخخ خخخخ اون شکست ناپذیره خودتو ب زحمت ننداز کارخونه در چ حاله؟؟؟
خووووووووووووووووووبی شریک؟؟؟؟ ی جای بد خخخخخخخخخخخ خخخخ اون شکست ناپذیره خودتو ب زحمت ننداز کارخونه در چ حاله؟؟؟