pashmak 2014-09-01 گفتم اواتارتو عوض کن گفتی پرچم ه از این حرفا مکسین سوژس کزده ولی خداییش خط خطی هلش شبیه اواتارت شده خخخ
گفتم اواتارتو عوض کن گفتی پرچم ه از این حرفا مکسین سوژس کزده ولی خداییش خط خطی هلش شبیه اواتارت شده خخخ
sepid71 2014-08-31 خووووو حس رقابتی ک تاثیری در من نداره همون آش کشک پزون میشه دیگه یادمه زمان کنکور ابجیم میگفت واااای سپید یذره تو حسود باش فلانیو ببین چقد درس میخونه ...اما قیافه من = ولی واقعا خیلی خوبه ....کاشکی منم خرخون بودم :|
خووووو حس رقابتی ک تاثیری در من نداره همون آش کشک پزون میشه دیگه یادمه زمان کنکور ابجیم میگفت واااای سپید یذره تو حسود باش فلانیو ببین چقد درس میخونه ...اما قیافه من = ولی واقعا خیلی خوبه ....کاشکی منم خرخون بودم :|
sepid71 2014-08-31 بعدشم نوتر دلت خوشه ها...من با دیگران حس رقابت ندارم حالا با خودم داشته باشم ؟!!! البته قدیما اینجوری نبودما هعییییییییییییییییی
بعدشم نوتر دلت خوشه ها...من با دیگران حس رقابت ندارم حالا با خودم داشته باشم ؟!!! البته قدیما اینجوری نبودما هعییییییییییییییییی
sepid71 2014-08-31 خوووو چیز همون ...اون ....همون خون دیگه ...:dadad4: فک کنم باید بن شم بکل:25r30wi::14:
sepid71 2014-08-31 آهان خوب ایسم برار ...تو خوب ایسی ؟ خوووووووووو اخه همشون تافل و تموم کردن حس میکنم خیلی عقبم و اینا......چقده بچه ها خرخونن :j58r36j3gcr4suxymup
آهان خوب ایسم برار ...تو خوب ایسی ؟ خوووووووووو اخه همشون تافل و تموم کردن حس میکنم خیلی عقبم و اینا......چقده بچه ها خرخونن :j58r36j3gcr4suxymup
sepid71 2014-08-31 سهلوووووووووووووووووم.یه سوال چرا بچه های انجمن هیچکدوم 504 رو نمیخونن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟