هانیه 2014-08-18 :thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:باشه تو بر من عشق بورز ...من هم کمی ناز ونوز کنم ...بعد ج بعله را بگویم
:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:باشه تو بر من عشق بورز ...من هم کمی ناز ونوز کنم ...بعد ج بعله را بگویم
هانیه 2014-08-18 نه خیرم من گفتم پول رو از هستی میگیریم وبعدباهم با پول زیاد خوشبخت میشیم ...خخخخخخخ....این یک نقشه بود....
نه خیرم من گفتم پول رو از هستی میگیریم وبعدباهم با پول زیاد خوشبخت میشیم ...خخخخخخخ....این یک نقشه بود....
هانیه 2014-08-18 نه دیگه خیانت سپید سرجاش هست...مرضیه رو به تو ترجیح داد.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
هانیه 2014-08-18 من خودم دیدم از کلمه عشقم وبوص استفاده کردین مدارک موجود.....کتمان نکن سپید برتو خیانت ورزید....
هانیه 2014-08-18 بیق ددی دیشب گفته سپید بهت خیانت کرده...بعدرفتی دنبال انیس....البته من میدونستم سپید عشق نمیشه برات....:4d564ad6:
بیق ددی دیشب گفته سپید بهت خیانت کرده...بعدرفتی دنبال انیس....البته من میدونستم سپید عشق نمیشه برات....:4d564ad6:
mahii 2014-08-18 سلام ناری جون چشم پاک کردم گمونم چون سرعتم داغونه الان ......... راستش فکر کردم پوشیدس دقت نکردم بیشتر بنوشتش نگا کردم...........:black_eyed:
سلام ناری جون چشم پاک کردم گمونم چون سرعتم داغونه الان ......... راستش فکر کردم پوشیدس دقت نکردم بیشتر بنوشتش نگا کردم...........:black_eyed: