ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• باید دو هفته اواتارم باشه....بعد...بازیگر فکرکنم...مرغ داشتیم که ....البته کلم بروکلی من دوست ندارم میدم به شما با نیمرو میچسبه:4d564ad6:
    :ph34r-smiley:
    اومدم بوگم بسته پستی هنوز نرسیده :dadad4:
    خو ماشینمو بده هانی زودی بهم بده دااا
    چچلوی شیکم گونده سیبیلووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

فکر کردی کار هر کسی هست که ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش بگه

نوچ نوچ نوچ

افاده ای هم خودتی
    یه بار دیگه به عشخ من بگی افاده ای
    به عشخت میگم میگم افاده ای
    دارم میرم شام میام حالتو میگیرم نامرت ایییییییییییییییییش
    راستی آواتارت چه با مزه هس خخخخخ
    افاده ای اییییییییییییییییییش

=========================
    1.جمله اولت رو نفهمیدم بری شام بیای حال منو بگیری؟ برا چی حالمو بگیری؟!
    2.اواتارمو قبلا گفته بودیااااااااااا آلزایمر.وروجک رو خودم اضافه کردم ب اواتارماااااااااااااااا :)
    3.افاده ای خودتی حسوووووووووووووووووووووووووووووووووووود

برا امتیازم میسی :) بوگاتیت ک پیشه منه :) شما با اتوبوس خط واحد میری :motat:
    ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش
    :tonguesmiley::motat:

مرسی بابت امتیاز
    :sarma:
    اوه اوه بعله چشم شماره حساب بدین لطفااا.خخخخخخ
    من مثلا قهرم ..........خخخخخخخخخخ.............سوییچ هم صولتی باشه با بوقلمون دستپحت بیق ددی شاید اشتی کردم.....خخخخخخخ.......
    بوقلمون هم میشه :21:.....سوییچ؟:smiliess (15)::sadsmiley:....باشه میارم فقط کدوم یکی رو ...یکی دوتا نیست که ماشینا
    سلام برونکا خوبی خخخ واژه خفاش که مخترعش خودن بودم در چت بجای جغد استفاده میشه تموم شد اموزشیت یه عکس میزاشتی ملتو شاد میکردی خخخ بعد کاهش ظرفیتا همه دپزسند
    چزا شربت شهادت ننوشیدی???
    وووی چه با ک.لا.س خارجکی میحرفی نالی :thanks::(50)::4d564ad6::4d564ad6:
    وووی چه با خارجکی میحرفی نالی :thanks::(50)::4d564ad6::4d564ad6:
    نیسین بولومسندا؟!!!!!!

هشزاد دا بیتمز ! اییییییییییییییییش
    به به ببین کی اومده.......سلام علی اقا

ممنونم خوبم..........خوشحال شدم که سرزدین به انجمن....

قابل شمارو نداشت...........همیشه بیادتون هستم ............سلامت باشین:riz304::riz304::smilies-azardl (113
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا