mohana 2014-08-30 در تقدیر هر انسان معجزه ای خاص تعیین شده و در زمان مناسب نمایان خواهد شد منتظر اعجاز خداوند در زندگیت باش! بدون ذره ای تردید...
در تقدیر هر انسان معجزه ای خاص تعیین شده و در زمان مناسب نمایان خواهد شد منتظر اعجاز خداوند در زندگیت باش! بدون ذره ای تردید...
mohana 2014-08-30 سلام عزیز دلم....نههه اصلا اینطور فکر نکردم این چ حرفیه خواهر گلم:riz304: سلامت باشی:heart:
Y Y yara 2014-08-14 وووووییی عزیزم........اره اون فرشتها یادمه.........چند روزه سرعت انجمن داغونه........... اشکال نداره شاینا جان ناراحت نباش گلم:riz304::heart:
وووووییی عزیزم........اره اون فرشتها یادمه.........چند روزه سرعت انجمن داغونه........... اشکال نداره شاینا جان ناراحت نباش گلم:riz304::heart:
Y Y yara 2014-08-14 فدات عزیزم........قابل شاینای گلم رو نداشت........ عههه وااا نمیدونم چرا عکسای که میذارم زود لود نمیشه!!!؟:sadsmiley: اولی دسته گل رز قرمز بود و دومی طبیعت اذرشهرکه رنگین کمان داشت:rolleyessmileyanim: خواهش میکنم عزیزم........شاید بعدا لودبشن:smiliess (3)::riz304:
فدات عزیزم........قابل شاینای گلم رو نداشت........ عههه وااا نمیدونم چرا عکسای که میذارم زود لود نمیشه!!!؟:sadsmiley: اولی دسته گل رز قرمز بود و دومی طبیعت اذرشهرکه رنگین کمان داشت:rolleyessmileyanim: خواهش میکنم عزیزم........شاید بعدا لودبشن:smiliess (3)::riz304: