ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام علی اقا ... خخخخخخ
    از کی تا حالا انقد با من رسمی شدی تو خخخخخخخخ
    انیس خانوم خخخخخ
    خواهش موکنم تو هم مث سالارمونی :eek:t0837h0nn8zfqu8ult:thanks::bunnyearsmiley::rose:
    خوب حلاله دیگه !!!!!!
    صفحه پیامامم میبندم که به هوای پیامایی که برام میذارن آن نشم وبدرود بلند نشیااااااا تورخدا.
    ن همیشه آنلاین نیستم وقتی برای دان کردن چیزی میام این صفحه رو هم آن میکنم ولی خب دیگه میرم هرچند اینجا بهتر جواب آدمو میدی تا اس ام اس:smiliess (2)::eek:t0837h0nn8zfqu8ultولی خب دیگه ر فتم که رفتم .
    شادباشی کچل.
    علی من سنن قهلممممممممممممممممممممممممم
    اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش
    علی اگه دوران 45روز سربازیتو تقسیم بر3 کنیم کدوم دورش برات سخت بود 15روز اول یادوم یا سوم؟؟؟؟برام مهم جوابش.
    سلام برسرباز وطن خوبی؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم وظیفم بود(برای هرروز 2000میشه سرجمع 90تومن.) بزن مشاهده ی مکالمه کل پستامو ک برات دادم و بخون لینک صندلی داغ ناروین و سالار و 3 تا تاپیک ختم قرآن و برات گذاشتم البته الان نخون بعد پرو ژه ونهار بخون.

درمورد مریم که باید بفرستیش کلاص کنکور بچه رو ...کلا دختر خوبی بود .
    هانی هم خوب بود ولی اواسط عکس قلب میذاشت شبا گریه میکرد رو دستش با تیغ قلب میکشید فکر کنم عاشق شده پیسسسسسسس براش به فکر یه شوور خوب باش.
    درضمن آبروی تورو برده هیج وقت شارز نداره نمیدونم پولایی که بهش میدی و چ میکنه ی بررسی کن ..
    علی آقا اوقد زحمت چکیب سنه پیام ب قویوموشدیم ایییییییییییییییییییییییییش هامیا ج وریریبسن عله بیر من قالمیشام..اوسون دا
    :thumbsdownsmileyaniاینو اقا احسان درست کردن.....بیق ددی تو سربازی هیچی یاد نگرفتی عایا؟
    من تفنگ صولتی موخام از اون شاتاگان ها نموخام ...:4d564ad6:.....باشه کدوم ویلامون مد نظرتون هست رو هم بگین....خخخ....:4d564ad6:راستی مریمم نمیخاد زیر18سال نمیشه که تفنگ داشته باشن..برا اون اگه گریه کرد تفنگ ابی قدیمی مال بچگی های منو میدیم...:4d564ad6:
    سلام ممنون رسیدن بخیر:rose:
    خایش میشود مگر میشود ثروت یاد ادم بره خخخخ:whistle:
    خو اومدم ماشینمو ببرم
    کوش کوجاس:33:
    لفن ماشینم برققققققق بزنه
    :4d564ad6:
    سلام برونکا یا دو خاطره ات رو تو چت خالی کردم
    الان دیدم اومده بودی بعدش
    خودت بودی یا روحت
    راستی از سربازی زنده برگشتی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...